НБА сезона 2014-2015

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

The Finals:

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
lyz4DMp.png

LeBron 17 missed shots, 7 turnovers
Just another day at the office for Jimmy G and D-Rose!

Последно уредено:

Незнам шо му клава Док во млекото ама нека продолжи така

Најјако од се е фацата на Роуз после гејм винерот, онака целиот смирен со In your face bitches сегменти. :D
Шамперт каква одбрана само изигра некој да ми објасни? :D

Барнс ти е тип на играч шо само фанови на Клиперси би го сакале (иако е гаден и физички и психички).. фановите на останатите 29 тимови нормално би го мразеле.. На секој тим му треба играч ко Барнс, играч шо знај да го провоцира противникот..

hqdefault.jpg

Барнс ти е тип на играч шо само фанови на Клиперси би го сакале (иако е гаден и физички и психички).. фановите на останатите 29 тимови нормално би го мразеле.. На секој тим му треба играч ко Барнс, играч шо знај да го провоцира противникот..

hqdefault.jpg
Да, у право си, на секој тим му треба играч за да изеде гомна, да провоцира, да се дере на цел глас на утакмица, ама не да пцува мајки-шајки во прв ред и скоро секој натпревар да има техничка, неспортстки фаул и да предизвикува тепачки. Има голема разлика.

Шо беше финтата со форумот вчера?

Сите домаќини со водство од 2-1.. кој оди 3-1 од овие? Јас мислам Клиперси имат најголема шанса.. Потоа веројатно Вашингтон АКО игра Џон Вол. ГС-Мемфис и Кавс-Чикаго ќе бидат пекол. Џејмс последните години има легендарни текми кога тимот мора да му победи.. Мислам дека овие две 2-2 ќе бидат и барем една ќе оди 7

hqdefault.jpg
Има разлика од да го провоцираш противникот и да се понашаш ко неандарталец...

Не знам зошто ама сезонава ми личи на онаа од 2004 само сега во сценарио на Мемфис. Како само си се истемпирани дечките :D

Сега арен е Барнс за тимот,а ние ко виказме за Артест,тогаш не чиневме.

Не ме заебавај Артест обиди за убиство имаше то со карање мајка го споредваш.. Впублика ти да му одиш да се тепаш со сите и да му маниш лакт на некој со сета сила треба психички да си пореметен шо Артест очигледно е.. Барнс ти е обичен 'thug wannabe'

Реков дека Грин не може да ги чува високите на Мемфис, Гасол и Рендолф изгазија синоќа.

[DOUBLEPOST=1431281610][/DOUBLEPOST]Гасол нема да игра :(

Последно уредено:
Не ме заебавај Артест обиди за убиство имаше то со карање мајка го споредваш.. Впублика ти да му одиш да се тепаш со сите и да му маниш лакт на некој со сета сила треба психички да си пореметен шо Артест очигледно е.. Барнс ти е обичен 'thug wannabe'
Мислев на тоа дека,и он беше корисен за својот тим,и ко што викаш за Барнс,само фановите може да го сакаат.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom