НБА сезона 2014-2015

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

The Finals:

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
3n7GvCb.jpg

Car sum vo paint

Ја со инсајдерски инф. кажав вчера :D[DOUBLEPOST=1431021092][/DOUBLEPOST]http://probasketballtalk.nbcsports....ulls-management-believed-to-be-beyond-repair/ се зборува дека после завршување на сезонава ќе го отпуштат[DOUBLEPOST=1431024858][/DOUBLEPOST]

Од многу одамна датираат несогласувањата на Тибодо со тандемот Гар-Пакс, ама годинава веројатно ескарирале. Низ периодов расправиите биле на разни теми, а меѓу првите била таа што сметаат дека Тибодо премногу ги користи главните играчи во еден меч, и не му дава шанса на помладите (во прв се мисли на повредата на Роуз). Од тогаш па наваму направија неколку работи само за да го натераат Тибс да си замини му го трејдаа Денг насреде сезона, а на Тибс му беше еден од омилените играчи, му го отпуштија асистентот, и слично. А сега (и покрај тоа што и Тибс, и другата страна демантираат дека има расправија меѓу нив), шпекулациите одат до таму дека и Шампионски прстен нема да го спаси Тибс од отказ. Ќе видиме.[DOUBLEPOST=1431036299][/DOUBLEPOST]А дел од вас не го знаат животниот пат на Батлер, и низ што се тој помина да дојде до оваа награда. Еве админите од NBA buzz ја постирале на фб:

At around the age of 13, Chicago Bulls guard Jimmy Butler was kicked out of his own home by his widowed mother and was homeless. After moving from house to house, with no money, no parents and no support structure, he was eventually taken in by the Leslie family who already had 7 children of their own, but generously opened their home and hearts to Jimmy in his senior year of high school. Now, with years of hard work and dedication, Jimmy Butler is a rising star in the NBA and won the league's Most Improved Player of the year award. Anything is possible.

Една од најпотресните приказни кои ги имам слушано за спортисти. :cuc::cuc::cuc:

Последно уредено:
Пред 13 години :D моето прво искуство со нба и човекот за кого прво навивав во нба:place:

tolku od Wizards... Ne veruvam deka Wall ke se vrati u skoro vreme ...na istok mi mirisa atlanta vs cavs finale ... Ako Lebronceto igra vaka ko proslata utkamica tesko im se pise na Bullsi realno gledano :)
Да им играше Вол Визардс имаа одлични шансаи да ги исфрлат Атланта ама вака без него не ми се верува да добијат повеќе од уште една утакмица. Додека за Булси клучно ќе е како ќе изиграат вечер ако играат како на претходната со многу изгубени топки толку и од нив, многу неконстатни се Булси играат една фантастична утакмица, а нареданта катастрофална.

Per source, Pop had a conversation with Danny Green and told him it's unlikely they will be able to afford him. They are looking at all the options.

Fuck. :unsure:

EДИТ. Изгледа ќе одат по големо име, Гасол или Олдриџ.

Последно уредено:
3/26 се ноа,леброн и батлер моментално:гомце:

Ноа на кои дроги е :tapp:
Очајно изгледа во некои ситуации, кога форсира за безвезе.

Колку е мизерна утакмицава...последниве 2-3 минути од 2/4 се изигра некаква кошарка.

Леброн дефинитивно има судиска помош. Чист фаул во напад беше над Роуз, исто во прва четвртина, во едно излагање од блокови очигледно го сопна Данливи. Џабе Тибодо протестираше дека Роуз не добива заштита од судии кога е на влез.

оди среди ги батлер и ноа 1-16 шутираат :D

Миротич искина:vozbud::cuc:,мораше да добие прошлата утакмица шанса,се надевам дека,му светна сијаличката на Тибодо.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom