НБА сезона 2014-2015

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

The Finals:

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ај едно глупо прашање. Дали ќе има преноси на некој од спорт клубојве од сезонава?
Пошто од минатава зачекував чат пат натпревари (не сум некој страствен љубител и познавач) но навечер се случува да ми се пригледа онака ради кеф.

Никој не го мачи комплекси, не посебно кошаркарски тим од Америка за кој нема никаква допирна точка во Македонија...работата е тоа што Лејкерси има најмногу фанови па оние што не се за нив интересно му е да ве пецкаат со оглед колкава мизерија од тим се Лејкерси со пензионериот Брајант и со кечерот Бузер
Абе како да ти кажам тој пензионерот и со една нога е бољи од многу играчи.Полека малку уште не го кажал последниот збор,не заборавај од каква повреда се врати.А за пецкањето и комплексите,викаш странски тим е а?а те боли ако некој ти рече имаш комплекси од Милан,или вие на нив.Инаку секако дека секој има право да пецка,само не знам која е поентата у овој момент кога Лал е само конкурент за танкање.да беа за титула и да доживееа ваква бламажа ок,ама вака ,тешки глупости.

Ај едно глупо прашање. Дали ќе има преноси на некој од спорт клубојве од сезонава?
Пошто од минатава зачекував чат пат натпревари (не сум некој страствен љубител и познавач) но навечер се случува да ми се пригледа онака ради кеф.

Има на спортклуб, ама ретко, многу ретко.

Од 2ри ноември ќе почнат на Спортклуб 1 или 2, ажурни се дечките.

Хил и Хиберт сепак играат , а читав дека нема да се спремни за стартот на сезоната...:D[DOUBLEPOST=1414626795][/DOUBLEPOST]
Хил и Хиберт сепак играат , а читав дека нема да се спремни за стартот на сезоната...:D

ццц сеа онака отворив статистика на Бруклин и Бостон сеа шо играат у моментов , 1/4 е поминати се само 5 минути а Рондо има 4 асистенции :D

Шампиони Лејкерс
МВП Коби
Најдобар 6ти играч Сакре
MIP Лин
Руки на сезоната Рендл
Изненадување на годината Лејкерс
Лејкерс лидери на запад
Тренер на годината Меси

Let the fucking shit begin :vozbud:
LOL
Не бе не сум малер, така викаат само. :facepalm:

Одбраната на Никс е сирење а и гледам со нападот во триаголник добро им оди. Тибс многу ротира, тоа ми се допаѓа.(y)

Ебати Бостон ебати, 100 коша за 3 четвртини, рондо 11-11.
Иначе Хиберт е на GOD mode, 19 поена 8 скока против Фили. :icon_mrgr:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom