НБА сезона 2014-2015

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

The Finals:

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Двајт и другарите курташак на Стејплс да ти играт, играчот за кој танкавте нога ви скрши, Коби за малку ќотек ќе јадеше.. Сепак малерот во ЕлЕј останал.. ама не во Клиперс поќе
Дури 3 години веќе немаат титула земено, ќе се распадне франшизата најверојатно.

chicago-bulls-vs-new-york-knicks.jpg

Во 2 часот многу нешта ќе му се разјаснат на мело..;)

нема да е ни у наредни 3 ;)
Другар од коа ги пратам Лејкерси и Коби т.е од 99та до сеа, просведочив legacy на еден од најдобрите кошаркари у модерната кошарка воедно и продужетокот на Лејкерси како успешна франшиза низ годините, освоија 5 финалиња и сите имав прилика да ги глеам. Кризава на клубов шо се обидувате да ја претставите е смешна , Коби и Лејкерси имаат фора да се тапа клуб не у наредни 3, туку у наредни 10 години.

Гледам сте почнале со прогнозите па ај и од мене нешто:
Шампиони во регуларна сезона:Клиперс
Шампиони во Плејофот:Оклахома
МВП:ЛеБрон Џејмс
Руки на годината:Џабари Паркер
Дефанзивец на годината:ДеАндре Џордан
6ти играч:Ајзеа Томас
Најподобрен играч:Џерет Сулинџер
Тренер на годината:Док риверс
Најголемо изненадување:Мемфис
Најголемо промашување:Индијана

Инаку штета ова што се случи на Рендл кој не би сакал да верувам дека ке му го сопре прогресот.Во ваков тим на Лејкерс одлична руки година ке имаше...Како што гледам од 4-6 месеци ке отсутвува и дур да влезе во ритам ке има еден месец да изигра само.

Него се чека вечер Никс против Булс обавезно јаки утакмици има меѓу нив.
Ме интересира до кај се со триаголникот Њу Јорк и мислам неможеше подобар менаџерски тим од Фил и Фишер да влезат во екипата.Ке треба време али ако успеат да привлечат добри слободни агенти за следна година ке бидат во одлична позиција.За тоа треба една добра сезона бар прва рунда плејоф така да идеме Lets go KNICKS !!:)

Добро јутро џезери, и јас одвај го чекам првиот натпревар сезонава. Еве една прогноза и од мене.

Шампиони запад и плејоф: Далас
Шампиони исток: Чикаго
МВП: Дерик Роуз
МИП: Дерик Фејворс
Руки: Џабари Паркер
6ти играч: Андре Игуадала
Дефанзивец: Ноа
Тренер: Тим Тибодо
Изненадување: Јута
Разочарување: Клиперс

Шампион: Кливленд
Шампион запад: Оклахома
МВП: Леброн Џејмс
МИП: Кемба Вокер
Руки:Џабари Паркер
Дефанзивец:Ентони Дејвис
Tренер:Стив Кер
Разочарување:Сан Антонио
Изненадување:Шарлот

Во 1 часот :)

А Тандерс вечер против Блејзерс ќе играат со двајца без тројца...

Само со 9 играчи отишле во Портланд. Клупата ќе им биде Nick Collison, Sebastian Telfair, Kendrick Perkins и Lance Thomas :pos:

Само со 9 играчи отишле во Портланд. Клупата ќе им биде Nick Collison, Sebastian Telfair, Kendrick Perkins и Lance Thomas :pos:

Треба светоттт наопачки да се преврти за да тепаат у Портланд

Само 13 минути траеше руки сезоната на Џулиус Рендл. Еве како ја скрши ногата синоќа против Рокетс, поради што денеска му беше извршена операција и ќе мора да ја пропушти цела сезона. Штета..

Баш штета....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom