Nino Manchester
Oŋce α RED, αlwαys α RED
- Член од
- 4 јуни 2009
- Мислења
- 14.720
- Поени од реакции
- 18.569
Какви фаулови се судат у плејофов ова не е нормално
.

.Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

.Па под палка на Грег што очекувашЏорџ Хил како подобар играч да беше додека играше во Сан Антонио![]()

pa ke se kurci, rivali se I igraat psiholoska igra, samo so pretera lens, a inace nisto pomalku provociracko kopile e I wade.
Sent from my RM-914_eu_italy_215 using Tapatalk
ali koj ima golema usta ke naviva protiv miami u finale od doma
[DOUBLEPOST=1401202350][/DOUBLEPOST]http://msn.foxsports.com/nba/story/george-cries-foul-after-heat-take-game-4-102-901-052714
Човекот си пуцка 3-ки од кај ќе стигне,кога и да ја прими топката знаеш дека ќе шутне..и посере.
2 и кусур висок а да неможе да се одлепи од земја..офф мори мајко.Тоа е јебига, и после кога ќе почнат децата со LeBron > Jordan, кој ќе ги трпи.Како се прошета Мајами до финалето само, не ми се верува, ваков неквалитетен и слаб Исток оддамна немало. За греота.

Тоа е јебига, и после кога ќе почнат децата со LeBron > Jordan, кој ќе ги трпи.![]()
алал нека му е, најискрено статистички може да ги растури сите и да постави рекорди тешко што ќе можат да се надминат. Ако продолжи со вакви темпо можно е да биде прв на вечната листа на поентери. Со среќа само, надевам се дека ќе го остваре тоа.LeBron James (74) has surpassed Michael Jordan (73) for the most #NBAPlayoffs games with 25+ points, 5+ rebounds & 5+ assists!
More to come.
Индијана што побрзо нека напуштат, мука ми е што ги гледам.Коа ќе ми текне како добро играа на почеток од сезонава и кога ќе го споредам со ова сега...
ЏорџЧовекот си пуцка 3-ки од кај ќе стигне,кога и да ја прими топката знаеш дека ќе шутне..и посере.
Хиберт2 и кусур висок а да неможе да се одлепи од земја..офф мори мајко.
Незнам дали трејдот на Грејнџер ги среди али ова не личи на ништо. Напади без концепција,ако влезе, влезе.
Вест и Скола жими од нив гледам дека се трудат,другово е катастрофа.