НБА Сезона 2013/2014

• Креатор на темата Креатор на темата grande-juve
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2013/14?

• Бостон Селтикс

Гласови: 2 2,5%
  • Њујорк Никс

• Чикаго Булс

Гласови: 17 21,5%
  • Мајами Хит

Гласови: 17 21,5%
  • Сан Антонио Спарс

Гласови: 9 11,4%
  • Индијана Пејсерс

Гласови: 1 1,3%
  • Хјустон Рокетс

• Оклахома Сити Тандер

Гласови: 8 10,1%
  • Денвер Нагетс

• Лос Анџелес Клиперс

Гласови: 5 6,3%
  • Лос Анџелес Лејкерс

Гласови: 6 7,6%
  • Голденс Стејт Вориорс

Гласови: 0 0,0%
  • Бруклин Нетс

• Атланта Хоукс / Перо Антиќ

Гласови: 6 7,6%
  • Мемфис Гризлис

• Вкупно гласачи
    79
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
На Индијана им фали плејмејкер. Џорџ Хил е добар, но не е таков тип на кец што може да изработува акции за другите играчи.

Vazno Lance mu vlegol vo glavata na James.Hibbert+Lance=9points

Sent from my HTC Desire X using Tapatalk

pa ke se kurci, rivali se I igraat psiholoska igra, samo so pretera lens, a inace nisto pomalku provociracko kopile e I wade.

Sent from my RM-914_eu_italy_215 using Tapatalk

edno e da se kurcis za igrata drugo e za zdravjeto ;) ali koj ima golema usta ke naviva protiv miami u finale od doma :)[DOUBLEPOST=1401202350][/DOUBLEPOST]http://msn.foxsports.com/nba/story/george-cries-foul-after-heat-take-game-4-102-901-052714

ne mu e lesno gi udri filmot u glava kroz regularna sezona deka se nepobedlivi i zaspaa ali redno e da se razbudat

Последно уредено:
Се знаеше дека Индијана ке паднат, кој проблеми си ги имаа со Атланта се знаеше дека Мајами ке ги искинат.
Ке биде епско реванш финале ако бидат Сан Антонио vs Мајами.
Како и да е ке биде многу јако измегу SAS и OKC.

Индијана што побрзо нека напуштат, мука ми е што ги гледам.Коа ќе ми текне како добро играа на почеток од сезонава и кога ќе го споредам со ова сега...:facepalm:

Џорџ :tapp: Човекот си пуцка 3-ки од кај ќе стигне,кога и да ја прими топката знаеш дека ќе шутне..и посере.
Хиберт:tapp: 2 и кусур висок а да неможе да се одлепи од земја..офф мори мајко.

Незнам дали трејдот на Грејнџер ги среди али ова не личи на ништо. Напади без концепција,ако влезе, влезе.
Вест и Скола жими од нив гледам дека се трудат,другово е катастрофа.

Како се прошета Мајами до финалето само, не ми се верува, ваков неквалитетен и слаб Исток оддамна немало. За греота.

Како се прошета Мајами до финалето само, не ми се верува, ваков неквалитетен и слаб Исток оддамна немало. За греота.
Тоа е јебига, и после кога ќе почнат децата со LeBron > Jordan, кој ќе ги трпи. :pos:

LeBron James (74) has surpassed Michael Jordan (73) for the most #NBAPlayoffs games with 25+ points, 5+ rebounds & 5+ assists!

More to come.
алал нека му е, најискрено статистички може да ги растури сите и да постави рекорди тешко што ќе можат да се надминат. Ако продолжи со вакви темпо можно е да биде прв на вечната листа на поентери. Со среќа само, надевам се дека ќе го остваре тоа.

Индијана што побрзо нека напуштат, мука ми е што ги гледам.Коа ќе ми текне како добро играа на почеток од сезонава и кога ќе го споредам со ова сега...:facepalm:

Џорџ :tapp: Човекот си пуцка 3-ки од кај ќе стигне,кога и да ја прими топката знаеш дека ќе шутне..и посере.
Хиберт:tapp: 2 и кусур висок а да неможе да се одлепи од земја..офф мори мајко.

Незнам дали трејдот на Грејнџер ги среди али ова не личи на ништо. Напади без концепција,ако влезе, влезе.
Вест и Скола жими од нив гледам дека се трудат,другово е катастрофа.

Џабе беше со Грејнџер, човекот беше повеќе повреден него здрав, добија добра замена за него на клупа во Тарнер, ама еве цела серија е повреден, и не е тоа занемарлив фактор.

Закључајте врата стиже Вестрбрук:vozbud::cuc:

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom