Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Ауу само нека продолжат вака во второ, ќе пршти од сите страни.

Се е океј ама мислам дека малку го тупи Поп, уствари малку повеќе. Ако нејќеш да дадеш интервју не давај уопште... Ај еднаш-два-три пати интересно е, ама вака го дува курот безвезе.http://www.sbnation.com/fantasy-foo...gregg-popovich-interview-spurs-thunder-game-3
Поп и Фил. Тоа се тие мајстори![]()
![]()
![]()
Ама и овој такви прашања поставува ебате, yes or no, нема нешо посебно за дебата...Се е океј ама мислам дека малку го тупи Поп, уствари малку повеќе. Ако нејќеш да дадеш интервју не давај уопште... Ај еднаш-два-три пати интересно е, ама вака го дува курот безвезе.
Се е океј ама мислам дека малку го тупи Поп, уствари малку повеќе. Ако нејќеш да дадеш интервју не давај уопште... Ај еднаш-два-три пати интересно е, ама вака го дува курот безвезе.

Јасно, али не зборам само за утакмицава него општо. Некогаш, т.е. често ми е стварно интересен, ама некогаш знае да претера и од страна изгледа ко со сила да го прави тоа. Барем мене така ми се чини.Ама и овој такви прашања поставува ебате, yes or no, нема нешо посебно за дебата...
Сериозен си или тролаш?Абе ајде, како може толку различно да играат од претходната утакмица?! Намештаљки
Сериозен си или тролаш?