Следува возбудлив крај 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Ајдее дупи ги, заслужи после ваков камбек.циииииииииииииииицајјјјјјјјјјјјјјјј
последна четвртина фантастична одбрана на пол над дурант а вестбрук го испушти колисон неколку патиОКЦ-Клиперс 2-4.. екстра офанзивна ќе биди серијата и искрено можат и двете екипи да ја добијат во 6 или 7 утакмици.. нијанси ќе одлучуваат.. дурант ќе си го добие своето.. и блејк ќе си го добие своето.. клучен дефинитивно ќе биди дуелот меѓу вестбрук и пол каде што мислам пол можи да го добие пред се на интелегенција
Што докажуваш со ова,само цитирање се прае коа ќе заврши серијата така?Освен у делот дека Колисон беше клучен игра.последна четвртина фантастична одбрана на пол над дурант а вестбрук го испушти колисон неколку пати
разлика во класи.
Тоа е главниот проблем со Расел, он е како крава, дава, дава млеко ама на крај ќе ја шутне кофата и ќе отиде цело млеко у провалија. Значи денес играше сосема добро, одбрана топ, напад топ, и на крај го фати тенкосеритисот и ја еба работата.Кој беше тука шо го величеше вестбрук?не да ја посра микеланџело...ја посра,го изеде и го поврати