НБА Сезона 2013/2014

• Креатор на темата Креатор на темата grande-juve
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2013/14?

• Бостон Селтикс

Гласови: 2 2,5%
  • Њујорк Никс

• Чикаго Булс

Гласови: 17 21,5%
  • Мајами Хит

Гласови: 17 21,5%
  • Сан Антонио Спарс

Гласови: 9 11,4%
  • Индијана Пејсерс

Гласови: 1 1,3%
  • Хјустон Рокетс

• Оклахома Сити Тандер

Гласови: 8 10,1%
  • Денвер Нагетс

• Лос Анџелес Клиперс

Гласови: 5 6,3%
  • Лос Анџелес Лејкерс

Гласови: 6 7,6%
  • Голденс Стејт Вориорс

Гласови: 0 0,0%
  • Бруклин Нетс

• Атланта Хоукс / Перо Антиќ

Гласови: 6 7,6%
  • Мемфис Гризлис

• Вкупно гласачи
    79
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Не дека го бранам Вестбрук полноглавец е, ама за вчера колку тој толку и Дјурант треба да се критикува, очај е мал збор за она вчера што го изигра. Вестбрук уште влече повреди а и каков таков ги донесе до продолженија за разлика од Дјурант кој беше тотално аут вчера.
Епа се дешава некоја утакмица да зезне, мислам 84 утакмици ги изигра на највисоко ниво, еднаш има право да зезне и он...

Епа се дешава некоја утакмица да зезне, мислам 84 утакмици ги изигра на највисоко ниво, еднаш има право да зезне и он...

па добро де нигде не му го оспорив тоа, искоментирав за вчера дека не беше ништо подобар од Вестбрук

Вашингтон-Булс, фаворит за натпревар на сезоната, кој не ја гледаше многу пропуштил. Имаше се и сешто на натпреварот, а посебно неизвесни беа последните 20тина секунди, кога Булси за малку од готово, вересија ќе направеа. Мајк Данливи 35 поени 8-9 за три. Се вративме во серијава, сега имаме шанса за пролаз понатаму, ако ја загубевме, немавме шанси.
GO BULLS!!!

Наместо да ја решат серијата уште од сега со 3-0...нема да ме изненади и другиот домашен меч да го изгубат

Aldridge was drafted 2nd overall in the 2006 NBA Draft by the Chicago Bulls, only to have his draft rights traded to the Portland Trail Blazers for their pick, Tyrus Thomas, and Viktor Khryapa, shortly after. The Bulls acquired the pick from the New York Knicks in the 2005 Eddy Curry trade.

a8WpY33_460sa.gif

Абе овие од Спортклуб планираат некој пренос да имаат или секоја вечер ќе треба Телекабел да ги пцујам?

Нема место во програмата најверојатно поради српска лига ватерполо и шпанска ракометна лига.Ова ако е пренесување на НБА ,тогаш и Телма може да се каже дека пренесува НБА.

Не знам баш дали ке го изедеше.Не значи оти е физички помал дека ке го изеде.Мене Нене ко пичка ми стои ако е 2 и 15.Прочитајте што се има преживеано Батлер па ке заклучите колку е tough.Само ке вижам дека мајка му го има избркано од дома на 16 години оти и бил грд и до 18 живеел кај соиграч од high school тимот.

Данливи цар, ама на крај се ке му пропаднеше у вода кога се изглупира со аутот. Вол ако дадеше 2+1 ке одеше серијата 3-0, а со самото тоа и метла 4-0

Не знам баш дали ке го изедеше.Не значи оти е физички помал дека ке го изеде.Мене Нене ко пичка ми стои ако е 2 и 15.Прочитајте што се има преживеано Батлер па ке заклучите колку е tough.Само ке вижам дека мајка му го има избркано од дома на 16 години оти и бил грд и до 18 живеел кај соиграч од high school тимот.
http://media.giphy.com/media/2XskdWA5BeV2JPl4gUw/giphy.gif

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom