Македонеро
Домаќин
Го јадоа Мајами.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ke si spustis ad-block gi blokira site adovi i reklamiне бе не заебаај со триста адови и реклами, а тоа за нетот ок.
Танкаат ЛејкерсиДечки, може некој да ми каже зашто Џордан Хил више не игра 2 утакмици, го имам на фантази знам дека тамо требаше да пишам, може и офтопик сум овде ама знам дека многу не ја пратат темата другиве освен мие што играмо...
Не ми пишува дека е повреден ни ништо, а 2 меча по ред не игра ни минута
Танкаат Лејкерси![]()
Mој совет е да го бркаш затоа што лудиов брк изгледа не планира да го пушта да игра...Абе тоа разбирам, ама глеам само он не добива минутажа, а знам дека е подобар од Сакре
Има најави дека ќе игра или да го бркам од тим ??
Биг Ал се шекна оваа сезона, најдобра до сега. Којзнае колку 30-10 утакмици има и тоа секој пат ги сере најдобрите дефанзивни центри.
Шала на страна, добар е ама не мислам дека е многу поразличен од порано, едноставно повеќе топки добива во Шарлот бидејќи тие немаат други опции. Во одбрана уште е лош, ама остатокот од тимот некако успева да компензира, па како тим Шарлот се доста добри во одбрана.Дојде на истокот и се препородиШала на страна, добар е ама не мислам дека е многу поразличен од порано, едноставно повеќе топки добива во Шарлот бидејќи тие немаат други опции. Во одбрана уште е лош, ама остатокот од тимот некако успева да компензира, па како тим Шарлот се доста добри во одбрана.