НБА Сезона 2013/2014

• Креатор на темата Креатор на темата grande-juve
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2013/14?

• Бостон Селтикс

Гласови: 2 2,5%
  • Њујорк Никс

• Чикаго Булс

Гласови: 17 21,5%
  • Мајами Хит

Гласови: 17 21,5%
  • Сан Антонио Спарс

Гласови: 9 11,4%
  • Индијана Пејсерс

Гласови: 1 1,3%
  • Хјустон Рокетс

• Оклахома Сити Тандер

Гласови: 8 10,1%
  • Денвер Нагетс

• Лос Анџелес Клиперс

Гласови: 5 6,3%
  • Лос Анџелес Лејкерс

Гласови: 6 7,6%
  • Голденс Стејт Вориорс

Гласови: 0 0,0%
  • Бруклин Нетс

• Атланта Хоукс / Перо Антиќ

Гласови: 6 7,6%
  • Мемфис Гризлис

• Вкупно гласачи
    79
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Broadcasting veteran Dick Ebersol‘s sons have come on board to develop the sequel to 1996 animated/live-action hit Space Jam as a starring vehicle for James, the Miami Heat star who broke his nose during last night’s game against the Oklahoma City when the Thunder’s Serge Ibaka got him in the face after a dunk.

1743498_593888734022276_2027164356_n.jpg

Најпедерското и најгрозно нешто у НБА, фаулирање на центрите со слаба реализација од слободни. Мора да се направи нешто во врска со тоа бе, мизерно за гледање , кочење на играта, па све да им ебам, кај видоа од Грег Попович сеа сите ова го прават...

Најпедерското и најгрозно нешто у НБА, фаулирање на центрите со слаба реализација од слободни. Мора да се направи нешто во врска со тоа бе, мизерно за гледање , кочење на играта, па све да им ебам, кај видоа од Грег Попович сеа сите ова го прават...

Да, ја забавува и уништува играта и на некој начин не е воопшто убаво за гледање, ама јас и тоа како го почитувам тоа. Ако не знаат да шутираат слободни не заслужуваат да бидат на теренот. Не и се потребни на кошарката играчи кои имаат само извонредни физички преиспозиции а се без кошаркаски вештини.

Тоа не е воопшто педерски, него искористување на слабостите на противникот. Ако гледаме така тогаш зошто па некој центар што е 220 висок напаѓа некој што е 210? Па не е фер, понизок е тој другиот.
proxy.php

Абе све тоа ок што зборите, тактика вака така, али јас НБА ја сакам заради атрактивноста , а тоа воопшто не е атрактивно. Мада и на многу пати сезонава му се удри таа тактика на Попович од глава двапати против Хјустон. Значи, не е да прави којзнае каква разлика фаулирањето, единствено нешто што прави е да ти се одмили од кошарка. Ете со Хјустон кога играа пред некое време го фаулираа Хауард, овој како заинат се распуца и од 3-4 предност за Хјустон, се доведе резултатот до +10..

тактиката -дајте повеќе поени од противникот-буквално ја сфатиле играчите денес
-остај го нека дај-и ние ќе му дајме после

ете и на Скот Брукс хак-а-Џордан му донесе победа, али битно ја отече втората четвртина....
Ајде сега уште Чикаго да ги поебе Мајами и да може мирно да спијам...

Последно уредено:
ете и на Скот Брукс хак-а-Џордан му донесе победа, али битно ја отече втората четвртина....
Ајде сега уште Чикаго да ги поебе Мајами и да може мирно да спијам...
Nema spienje za tebe vecerva, zalam. :D

Sent from my HTC One X using Tapatalk

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom