Толстој
екс Бомбастичен
далеку е 2ипол бе, ме разочара филмот, друг не ми се почнува одам на тв да гледам луд збунет, ако заспам здравје.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За тројките Кари мислам дека победува, иако оваа година конкуренцијата е доста добра. За забивањата меѓу Џорџ и Рос ќе се бара победникот.

Доста бе, не оди офтопик, дај предлог филм![]()
Го гледав сеа на ХРТ, Рамбо 4ката, ме фати носталгија да ги пуштам и другите делови.![]()

.Инаку Џорџ ќе им ја скрши кичмата.
Све филмаџии на темава, бре.
Го пуштив инаку Olympus Has Fallen, тешко америчко срање.
Оф топик: Некако очекувам(или па потајно се надевам) дека дечкиве што ке забиваат ке направат стварно шоу вечерва и колку толку да му ја вратат славата на Dunk Contest-от.
Дали да го гледам Олимпус или не?
Инаку да, како што врват годините, данк контестот се повеќе и повеќе ја губи популарноста.

Нема више све е видено,уште ова 720 да го напрват и толку е.Друга работа ќе биде да сакаат звездите да учествуваат,тука ќе се добие на атрактивност.арно ама дали ради повреди,или не знам,не сакаат да учествуваат.Дали да го гледам Олимпус или не?
Инаку да, како што врват годините, данк контестот се повеќе и повеќе ја губи популарноста.