LaChupacabraLoca
jedi master
Да сум тренер на овие Њу Јорк ќе им го донесам Боки 13 у соблекувална и ако не тепаат секој да го плесне по еднаш. Многу се заникаде.
Шампиони се оваа година

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да сум тренер на овие Њу Јорк ќе им го донесам Боки 13 у соблекувална и ако не тепаат секој да го плесне по еднаш. Многу се заникаде.

![]()
Си гази меѓу центрите а вие љубоморете само![]()
А кој да троши топки? Томпсон? Чак хејс? Салмонс? Немој да анализираш од скратени хајлајтс, молимте. Човеков има еден од најубавите шутеви од дистанца (за центар) и најпрецизни, дека прави глупости прави, да (по готово со техничките преку вакво) али прав ѕвер е под кош. Ѕвер. Ја не знам друг од центриве што има толкави муда да скока и да се мачи и да ризикува повреди со таа тежина освен Казнс. Значи изглеај бар 2,3 утакмици од Кингси и ќе збориме. Ја немам (скоро) пропуштено утакмица задњи 4 год.Еден од најпреценетите играчи во лигата. Дури не си ја среди главата ништо не бива од него. Само троши топки и има "празни" статистики. И не е којзнае колкава работа да имаш големи "бројки" на еден од најслабите тимови во лигата (а јас мислам дека и буквално последни ќе завршат).
А кој да троши топки? Томпсон? Чак хејс? Салмонс? Немој да анализираш од скратени хајлајтс, молимте. Човеков има еден од најубавите шутеви од дистанца (за центар) и најпрецизни, дека прави глупости прави, да (по готово со техничките преку вакво) али прав ѕвер е под кош. Ѕвер. Ја не знам друг од центриве што има толкави муда да скока и да се мачи и да ризикува повреди со таа тежина освен Казнс. Значи изглеај бар 2,3 утакмици од Кингси и ќе збориме. Ја немам (скоро) пропуштено утакмица задњи 4 год.
Ондак прошири ја статистиката (кога веќе ја гледаш) многу е битно против кого седел на клупа/играл, кој во тимот против кој седел/играл бил во игра, не бил, одмарал, или играл цели 48 мин. значи најдобро е кога ги пратиш утакмиците, вака, искача хејтеризам. И ја не го сакам Леброн али ѕвер е чоекот, така да тие муабет дека не бил добар дефанзивец или онака рандом муабет дека бил зелен може само неук да каже. Или некој исфрустриран ко оние админите од мак нба. И знам дека си праиме муабет де, и ретко се впуштам во расправија пошо се бројат на прсти тие тука што стварно пратат нба. Ете такаИмам гледано некои натпревари (се разбира ни приближно колку тебе) и она што можам да го видам е дека е ужас во одбрана, прави фаули и губи топки како луд, се расправа често без разлика дали има смисла расправањето, шутира од незиградени позиции и е крајно неефикасен во напад (малку е подобрен сезонава, ама сеуште е негативен за тимот во напад).
Еве ти интересна статистика: Сезонава Cousins воопшто не му менува на Сакраменто - подеднакво се јаки и кога е во игра и кога е на клупата. Реално најголема добивка Сакраменто има од малиот Isaiah Thomas сезонава...
Не ме сфаќај погрешно, има талент Cousins за да биде еден од најдобрите играчи во лигата, ама е крајно недисциплиниран и не знае како да го искористи (засега). Оваа сезона е подобар од минатите ама сеуште не е којзнае што.

Да не се фрлам и јас на повратак БЕТМЕНА (КОБИ) , дали имате некој акаунт за НБА Онлајн

Томас, Геј, Казнс, Дерик Вилијамс. ...just sayin
--- надополнето: 9 декември 2013 во 01:52 ---
Уствари не дека ке направат нешто, ама за гужва правење на западот добри се![]()