Ф
Фил Ајви
Гостин
Каква одбрана 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

го јаде во одбрана последните неколку минути..Ме фати,не па искрено Џо го напрае мајмун у неколку ситуации,а го избришав да не биде сфатен како провокација.А искрено после го стегна малце у одбрана се наљути.

,највише ми е мерак за Гарнет а посебно за гадот Пирс.За такви лекот е само играчи ко Артес Аренас,да ги научат на памет.
Bate Deron povredite go izedoa inace daleku od overrated e.Jesus bi go zemal i na 50 godini da igra pred overated deron i kompanija preplateni
Jesus bi go zemal i na 50 godini da igra pred overated deron i kompanija preplateni
Malo sutra za VestbrukДерон да не ги имаше стаклените зглобови, ќе го јадеше Вестбрук, Пол и Рондо за доручек...

,што значи 7 сат не ми бега.А некако осеќам ќе биде добра утакмица,впрочем како и цела серија.Прашањето е сега,дали да се гледа Оклахома-Клиперси,4,30 звучи опасно,што значи 7 сат не ми бега.А некако осеќам ќе биде добра утакмица,впрочем како и цела серија.