NBA Сезона 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата #LakersMK
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ова кучеато Баренс е срам за кошарката. Грифин флопер беше флопер остана, али Бледсо момчето буши јако :) ЛАЛ ако ја изгубат и оваа, а водеа 20 разлика, поарно да се одкажат од крајот на сезоната
шо ти згреши блејк сега? гарнет лакт му кладе а овај се тргна и барнс после дојде...
не му е ни прв ни последен пат ова на кеј џи, одличен играч ама скапајнца

Лејкерс 4 слободни по ред промашија
Ако им дадат сеа кош Детроит нека се самоубијат

кларк 2 слободни промаши... бајнам од кош му излезе топката... фаулират... неш две слободни промашва... шо се дешава бе хахаха

И Бостон се на праг од готово вересија да направат

Неш промаши две слободни.....запиши го датумов.

Zasto ne pravea faul ovie be, pa i da utnat dur doe topkata kaj niv pomalce i od sekunda ke imase do kraj, t.e., rizikuvaa toa da se desi, ne mi e jasno ova najiskreno.

видовит си ти бе ?!!

е па не сум јас крив што ти место да го гледаш T mac во најдобрите години си гледал цртани филмови :pos: !

Црепу еден црепосан, се слушаш ли што збориш ??

Го споредуваш Т-Мек во најдобрите години со играч на кого ова му е втора сезона у НБА лигата, играч кој игра у еден од најслабите тимови у лигата, у утакмица против можеби најсилниот тим во лигата моментално...

И уште се гордееш на своите познавања на кошарката :icon_lol:

Сум го глеал ја Т-Мек, како проаѓа прво коло у плеј - оф, оу веит...

3 промарши денес 1/4 беше за слободни :D а само 4 има промаршено во цела сезона + овие 3 = 7 промаршени.

две промаши, 1/3 имаше.

Марли

многу сентиментален овој Драмонд бе? :D

п.с. Клиперси се 2-5 без Крис Пол... Воопшто не е најјак и не е пола екипа... :свиркам:

две промаши, 1/3 имаше.

Марли

многу сентиментален овој Драмонд бе? :D

п.с. Клиперси се 2-5 без Крис Пол... Воопшто не е најјак и не е пола екипа... :свиркам:

Ме ебе компјутерот, не го глеав мечот, само прво полувреме и тоа со сецкање, после се префрлив у дневна да го глеам Милан, шо се десило ??

Ме ебе компјутерот, не го глеав мечот, само прво полувреме и тоа со сецкање, после се префрлив у дневна да го глеам Милан, шо се десило ??

Ќе се расплачеше батето, изгледа тој промаши забивање на крај (можда имаше и контакт од Гасол при тоа) и почна да си ја лупа главата после, Чарли го тешеше. И по крај на текмата, го покажаа спремен да заплаче. :)

Ќе се расплачеше батето, изгледа тој промаши забивање на крај (можда имаше и контакт од Гасол при тоа) и почна да си ја лупа главата после, Чарли го тешеше. И по крај на текмата, го покажаа спремен да заплаче. :)

Имаше уште еден таков испад, мислим по поразот од Хјустон, млад е уште, ќе научи да биде ладнокрвен, а и игра со срце, ама она стварно...

Ќе кажам само дека стварно греота е што загубија Детроит, Лејкерси со онаков дезертерски пристап не заслужија да победат. Драмонд, Бајнам и Монро изиграа страшна партија, се бореа момците до задња секунда, иако сум за Лејкерс жал ми падна на крај искрен да бидам, особено за Драмонд кој имаше шут за водство на 20тина секунди пред крај. Солидна основа има Детроит за одличен тим во иднина, само раководството да им изигра паметно во следната сезона и да склопат добар тим. Монро, Драмонд се одлични под кошевите, Бајнам е исто така одличен плејмејкер, Најт е тука, Калдерон, тоа е таа основа која ја спомнав погоре.

Гледав Детроит-Лејкерс али миксав цело време со Клипси-Бостон, и една работа не ми е јасна, кој курац му дозволил на Барнс да игра кошарка бе? Овој не е ни за во prison league, и од таму ќе го избркаат. Најдебилниот кошаркар што некогаш постоел. А и Гарнет стварно не знам кој му е проблемот, увек провоцира и гледа да направи проблеми. Го почитувам премногу како играч но изгледа како старее така се повеќе и повеќе збудалува. За малку Бостон ќе си направеа од готово вересија но за среќа останаа присебни и ја добија на крај утакмицата. Dafuq бе, без Рондо повеќе победуваат.:eek:

Што им е филомот бе со „крадењето“ на топката на 5 сек пред крајот кога разликата е 10+?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom