NBA Сезона 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата #LakersMK
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не знам кога ги гласале и кого изгласале само знам дека за мене а и за 90% од љубителите на кошарката(слободно можам да го кажам овој процент) најдобар играч на сите времиња е Џордан. Текстов не ти го ставив за да ти докажувам дека Коби е меѓу топ 5 бидејќи нема смисла да го правам ова пошо сеуште е активен играч, којзнае што ќе се случи до пензија, туку да ти докажам дека колку и да го мразиш Коби сепак мора да признаеш дека е еден од најдобрите кошаркари во историјата. Знам дека има незгоден карактер, на некого му се допаѓа тоа, на некого не, јасно ми е дека не може баш сите да го сакаат. Еве и јас го мразам Леброн ама би испаднал ненормален и малоумен доколку кажам дека не е најдобар играч во моментов во светот. За бројките би требало да има подобри од Коби, освен не дај Боже ако не му се деси некоја гадна повреда, но ако константно останува без титули верувај никој нема да го вреднува тоа како што би се вреднувало доколку освојува титули уз тие бројки.

тачно:D

Минесота се изживува врз Хорнетс.

извини вака шо те питам ама за кој тим навиваш ти (или за кој играч поточно) ? пошто прво гледам плукаш по лејкерс, убаво ти е шо губат, мајами ги браниш, вејд страшен играч итн., после леброн го плукаш, на коби му се восхитуваш, погоре пишуваш GOAT, која ти е поентата ? FUCK LOGIC
или само тролаш тука безвезе

za miami od 2005ta..pa navamu toa so go hejtam lebron go hejtam use od negoviot draft pa do den denes poso e konj...so ako igra za miami...

za miami od 2005ta..pa navamu toa so go hejtam lebron go hejtam use od negoviot draft pa do den denes poso e konj...so ako igra za miami...
хахахах во отсуство на трт-трт ти почна нај епик постови да пишуваш. Си бил за Мајами си го хејтал Леброн, кој сам го води големиот клуб ццц. Ти ако гледаш кошарка од 2005 ваков пост никогаш немаше да напиешеш.
А Леброн е иста песна од Кливленд, само што тогаш на грб ги носеше Варежао Вилијамс Вест(со популарност ~ 0 од овие сега што играт во Мајами) а сега треба/ги носи Вејд и Бош.
Погоре некој член убаво си кажа, го мразам Леброн ама не можам да кажам дека не е најдобар во мометов....

Го собраа Данкан под кошот.Според првични информации обична повреда на коленото но ќе оди на MRI за потврда дали се оштетени лигаментите.:(

Харден прв трипл дабл во кариерата (y). Ирвинг ги згази на Оклахома, исто и Стеф на Феникс, се на се добра кошарка вчера :)

Харден прв трипл дабл во кариерата (y). Ирвинг ги згази на Оклахома, исто и Стеф на Феникс, се на се добра кошарка вчера :)
Вечер 3 утакмици ама онака доообри :)
Бостон - Клиперс од 19:00 има на Спортклуб :icon_lol:
Детроит-Лејкерс исто од 19 и после Торонто-Мајами.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom