NBA Сезона 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата #LakersMK
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
хахахах во отсуство на трт-трт ти почна нај епик постови да пишуваш. Си бил за Мајами си го хејтал Леброн, кој сам го води големиот клуб ццц. Ти ако гледаш кошарка од 2005 ваков пост никогаш немаше да напиешеш.
А Леброн е иста песна од Кливленд, само што тогаш на грб ги носеше Варежао Вилијамс Вест(со популарност ~ 0 од овие сега што играт во Мајами) а сега треба/ги носи Вејд и Бош.
Погоре некој член убаво си кажа, го мразам Леброн ама не можам да кажам дека не е најдобар во мометов....

alo kaj procita deka kazav deka ne e dobar???kazav deka nema harizma nema elegancija i e konj!!!i da za miami sum ali ne mi se svigja negoviot stil na igra...stvarno ste iskompleksirani u pm!!svaka mu cast so se trudi i ima fizicki predispozicii pred site...ali mene nema ko igrac nikad da mi se svigja so toa sto nikade ne go poreknuvam faktot deka e mashina...I da za miami sum ali ako si za nekoj tim nemora slepo da si za site igraci i da ne im gi gledas greskite i nedostatocite ko tim....ae sozdravje

Лејкерс и Мајами денеска губат! :) Моја прогноза

T-MAC му вика на Irving " ова е пичкин дим"

класика над класиките, ваква работа се случува еднаш на 2 века

Spurs имаа на 50секудни до крај 10 предност !!!!!!!!
и ја изгубија партијата :свиркам:

па добро самиот факт шо веднаш го споредваш со т-мак во цутот на кариерата докажва само за каков 20 годишен талентиран играч се работи...

па добро самиот факт шо веднаш го споредваш со т-мак во цутот на кариерата докажва само за каков 20 годишен талентиран играч се работи...

ништо не докажва тоа !!!!!!!

јас го поставив клипот за Tracy бидејки е неколку магнитуди поспектакуларен од овој на Irving и е најголемо вракање во игра (со добиена утакмица) за најмало време=спринт спрема маратонов на Irving................башка кога ке видиш на која екипа им го направи злочинот Т mac и со кој тренер, комплетно ги направи магариња шампионите................доволно говори!

ти самиот си носиш заклучоци дека некој некого споредува (па ни на крај памет не ми пага да го токмам Irving во оваа фаза со T mac што го правеше тие години!!! гевреци треба Irving да јаде уште мноооогу и тоа попечени со многу сусам, а дека е талентиран тоа нема дилема.........само ти си ги интерпретираш работиве на свој начин !

а и Т Mac имаше тогаш само 24 години.........повредите го зачукаа и го закопаааа засекогаш, а се очекуваше да оди уште нагоре (тек почнуваше да се загрева дечкото, по напуштањето на Toronto, каде беше сенка на роднината )

а и клипов и целата утакмица на форумов од залутаниве падобранци не верувам дека 2-3 % ја имаат гледано (тука спагаш и ТИ!)

не рипај одма !

среќа што блејк грифин не изгледа како да има даунов синдром..

Кајри е, и ќе биде уште поголема зверка, трт трт не си прај бајрам со паметот ...

видовит си ти бе ?!!

е па не сум јас крив што ти место да го гледаш T mac во најдобрите години си гледал цртани филмови :pos: !

мислам дека марли сакаше да кажи поголема ѕверка од тоа што е сега а не поголема ѕверка од т-мек... читај поубо

а и тој клипот мислам дека не само јас туку сите тука го имаме гледано милион пати веќе здосадва

Ovoj Vini Del Negro gi ima nauceno nekoja akcija ili ne,bidejki izgledaat kako retardosi.Ne mu teknuvase da gi vrati najdobrite koga trebase vo 2/4.So Turiaf i Odom daleku ke doturka.Crawford za vo cirkus e denes a Grant Hill bunar od otvoren sut.Teska patetika se.Turiaf prica za sebe e,tezok anti talent.Inace Bledsoe dobar igrac ke bide.

Какво шамарање на Клиперси:cuc:

Ова кучеато Баренс е срам за кошарката. Грифин флопер беше флопер остана, али Бледсо момчето буши јако :) ЛАЛ ако ја изгубат и оваа, а водеа 20 разлика, поарно да се одкажат од крајот на сезоната

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom