NBA Сезона 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата #LakersMK
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
lebron so kobe mentalitet niso nema da naprai...Lebron vcera imase samo eden skok u celo poluvreme...asistencii nemase...bosh ne go komentiram..edino wade stimase vcera...
До пред самиот почеток на утакмицата не се знаеше Леброн дали ќе игра поради ногата, на крај заврши со 30+ поени и 5+ скока, бош у клучен напад напрај бунар и самиот себе се издрибла и ја изгуби топката. За тоа бев изнервиран, неможе Ал-Стар играч да прави такви грешки.

вејд лани и оваа година е ќутук. дали се повлече настрана пошто леброн дојде у мајами, али па првата сезона газеа заедно со џејмс

вејд лани и оваа година е ќутук. дали се повлече настрана пошто леброн дојде у мајами, али па првата сезона газеа заедно со џејмс
па лани нели беше повреден,летово праеше операција,ја очекував сезонава да гази ама.......:)

па лани нели беше повреден,летово праеше операција,ја очекував сезонава да гази ама.......:)

па да беше повреден, ама сепак станува збор за играч од висок калибар, а пак и бош е дрво невидено. го силуват под кошот, еден скок незнае да фати. само џејмс е тој истиот од кога дојде во мајами, овие другиве двајца се бледа сенка од првата сезона

Почекајте до плеј оф. Ако ви текнува и претходната сезона Вејд беше само дух, па во петиот или шестиот меч со Индијана збесна и ги потопи. Факт е дека Вејд не е оној стариот, но јас потполно го разбирам тоа бидејќи игра покрај Леброн Џејмс. Кој и да игра покрај Џејмс ќе биде втора опција во тимот, тоа е факт од кој нема бегање, па затоа и Вејд толку осцилира во играта. Но никако не ги отпишувајте Мајами оваа сезона, тие се главни фаворити за титулата покрај ОКС, според мене секако.
--- надополнето: Jan 7, 2013 5:08 AM ---
Лејкерс загуби од Денвер дома, во исчекување сум на чекани, секири, лопати итн...:icon_lol:
Џабе беа 25те скока на Хауард и 29те поена на Коби од кои дури 18 во последната четвртина. Искрено ситуацијата станува алармантна, веќе почнуваат да ги загрижуваат сите фанови.

во исчекување сум на чекани, секири, лопати итн...:icon_lol:
.

(y)

usp_nba-_denver_nuggets-media_day.14-3_4_rx812_c608x810.jpg

usp_nba-_denver_nuggets-media_day.4-3_4_rx812_c608x810.jpg

usp_nba-_denver_nuggets-media_day.9-4_3_rx812_c1080x810.jpg

КОПАЧИТЕ.............КОЛКУ СЕ СЛАТКИ ...........СРЦКИ :love: :love:

:pos:

Леле Двајт колку се губи кога е под притисок, невероватно.

Галинари само искористи тоа што Двајт силуваше при блокадата.

Ако се гледа само овој меч, Џавел МекГи е многу подобар играч од Двајт Хауард.

Двајт е многу преценет и смотан играч.
Не е ни преценет ни смотан, единствено можно е да е системски играч ( всушност мора да има перфектен тим околу него, нешто слично како што имаше во орландо, со добри шутери, без задржување на топката, без исо ситуации )

Значи можно е да е то, или едноставно повредата го мачи уште ама не ми се верва.

Како и да е да не заборавиме до кај има стигнато со Орландо.
--- надополнето: 7 јануари 2013 во 13:52 ---
sledni 3 na lakers

@HOU
@SAS
vsOKC

2nswb60.jpg

Следниве три Лејкерс или ќе покажат дека има надеж во нив или збогум плејоф се гледаме следната сезона.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom