NBA Сезона 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата #LakersMK
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Момент на мечот беше кога Одом го тресна судијата со топка, онака без причина зашто мислеше дека тоа е негов соиграч. :pos::pos:

Како може овие Мајами да се толкави дрва и освен Вејд што се оправи сите ко идиоти да се и јас незнам Леброн што толку им ја додава, мора малце Коби менталитет...

^Не се дрва мајами туку ништо не можеа да направат синоќа.Ги изедоа на таблата."Центарот" на Сполстра Бош не можеше дефанзивен скок да фати.Ја изгубија физичката битка под обрачите и тоа лесно го казнија преку транзиција играчите на булс.:)Инаку не е тоа само за вчера, против која и да е друга екипа која е физички надмоќна ќе изгубат.А леброн вчера беше чуван солидно од денг и со страна на помош од ноа и бузер.

Честитки до Фанот на Блејк, фанови на Клиперси тешко да има на форумов :pos:
Ima eden, Sajber, od koa znam za nego na forumov e za LAC, znaci i koa bea drva sam so sebe muabet si praese na tema, ko i na temata za Deportivo. Cudno coece e, ali go poshtuem. :D

Фан сум си на Клиперси отсекогаш, само не ви се мешам во муабети пошто немам многу време да ги гледам утакмиците, само хајлајтси гледам и читам на нивната страна извештаи. Лош е терминот кога Клиперси играат на домашен, ептен во годината ако жртвувам за плеј оф да ги гледам :D

Лош е терминот кога Клиперси играат на домашен, ептен во годината ако жртвувам за плеј оф да ги гледам :D

Блазе си ти пеер, само 2-3 пати си се жртвувал у последниве 15 години. :D

Замисли како ни е нам.

troll_face.png

Блазе си ти пеер, само 2-3 пати си се жртвувал у последниве 15 години. :D

Замисли како ни е нам.

troll_face.png
Кој ви е крив што навивате за јаки екипи :icon_mrgr:

Само два плејофа имаат откако следам јас НБА. Првиот со Сем Кесел и Катино Мобли кога играа, вториот лани... Штета што првиот пат останаа без Елтон Бренд :)
Али оваа година очекувам подолг престој во плејофот :D

За домашни мечеви толку ми се можностите, за гостински кај некои екипи што играат во поприфатливо време, гледам да следам повеќе.

Како може овие Мајами да се толкави дрва и освен Вејд што се оправи сите ко идиоти да се и јас незнам Леброн што толку им ја додава, мора малце Коби менталитет...

lebron so kobe mentalitet niso nema da naprai...Lebron vcera imase samo eden skok u celo poluvreme...asistencii nemase...bosh ne go komentiram..edino wade stimase vcera...

ЦЦЦ што не ќе прочита човек,Ајверсон завршил по биртии клубови заради тоа што себичел и поради тоа што бил инат :cuc:

Никогаш не е касно да почнеш да читаш малку за кошарката, ке научиш многу работи. Денес бар со Google е многу лесно ! Особено за Iverson не ти се јасни многу работи и само нешто имаш потчуено ! Тоа што не си го следел на времето не сум јас КРИВ !

мавни на google "Iverson most selfish " имаш текстови со лопатат да ринеш,каде зборот selfish во контекст на Iverson e како газ и гаќи, секаде споменуван!
========================================================================================

The Retirement of Allen Iverson: Glory, Tragedy, Selfishness, and Business
http://bleacherreport.com/articles/...of-iverson-glory-tragedy-selfishness-business

Allen Iverson and the Virtue of Selfishness
http://howtowatchsports.com/2009/08/allen-iverson-and-the-virtue-of-selfishness/

Who Is The Most Selfish Guy in The NBA?
http://bleacherreport.com/articles/...sh-guy-in-the-nba-the-answer-is-allen-iverson

The Sad Saga of Allen Iverson: A Fan’s Look (he is mostly remembered for being a selfish player that was often a distraction)
http://sports.yahoo.com/nba/news?slug=ycn-10915035

Top 5 Most Selfish Professional Athletes
http://www.ranker.com/list/top-5-most-selfish-professional-athletes/myko

http://hoopspeak.com/2012/08/the-tyranny-of-allen-iverson/

и еден куп други ..........................ако ти се чита !
=======================================================================================

Еве и ако те мрзи за читање, на кратко, Iverson играшe филаделфија речиси цело време, по 45 минути некои партии и трошеше многу топки со подпросечен шут за SG (Iverson никогаш и не беше право PG!) и сакаше цел свет да се врти околу него и не еб-еше никој друг, тимска игра никаква. Во сите тимови со кои преговараше по заминувањето од Philly сакаше да биде само стартер, со огромни минути и споредна улога не прифакаше (ЕГО , ИНАЕТ) иако бројките му пагаа (ДЕНВЕР) ! ЗАТОА и сите го гледaа НБА како рак рана , чума, после Филаделфија (па дури и ден денес фанови прави на Филаделфија од 80-те и времето го плукаат за себичноста негова )
Денес е се уште жестока дебатата кој е најсебичниот играч во историјата на НБА = KOBI или IVerson ?!

биртии клубови = Па Бешикташ и ценкање за Ш-лига во КИНА И Истокот и види до кај дојде.........може требаше и МЗТ да проба бар Македонија ке беше атракција !

КОго тоа у Кина ќе го дрибла, САМИОТ ?! ДО тоа дереџе дојде !

When his career eventually winds down, “The Answer” will be known as an awesome offensive force, a super-quick, ultra-tough little scoring guard, but also as a player who took a lot of shots and missed too high a percentage of them.

Read more: http://www.insidehoops.com/blog/?p=2356#ixzz2H8PmHbQT

lebron so kobe mentalitet niso nema da naprai...Lebron vcera imase samo eden skok u celo poluvreme...asistencii nemase...bosh ne go komentiram..edino wade stimase vcera...

па немаше асистенции кога Батие утна се и сешто... оди Леброн сам кон кош.. навлекува два-три играча, му спушта на чиста позиција овој ја кове таблата.. добро таков ден имаа сега.. неможе секој натпревар висок процент на погодени тројки.. на Бош врвот му беше кога на крај на минус пет му ја подари топката за нова година на Бузер мислам беше... а Леброн да игра како Коби во поглед да се форсира сам да прави 30+ поени од 100 обиди заборавете...

и нека се враќа Роуз што поскоро не е НБА без него како што беше

ако му е финтата white man canT jump би биле успешни пошто сите од овие се лери брд левел кога е во прашање скокањето
--- надополнето: 6 јануари 2013 во 00:29 ---
Timberwolves PR ‏@Twolves_PR

Injury Report: An MRI today revealed that #Twolves All-Star @kevinlove has re-fractured the third metacarpal on his right hand.

ако му е финтата white man canT jump би биле успешни пошто сите од овие се лери брд левел кога е во прашање скокањето

4chan е сајт каде што претежно се прават зафрканции како ова.. 9гаг се копија на 4чен нешто во тој стил е :) како инфо само со вакво организирано гласање незнам од кој познат светски весник го прогласија Ким Јонг за најсекси маж во 2012 година за после откако ќе сватат што е работава да го поништат гласањето. Поентата ми беше замислете што ако овие ги изберат.

Името на акцијата е иронично ставено :LOL:

епа не ми се верува толку моќни и упорни да се, пошто за ова треба со секојдневно гласање да се стигни до барем 1-2 милиони

барем ако сакат фама да кренат, нека почнат да гласат за Лин кој и онака му е веднаш зад грб на Пол... па да видиме шо ќе се деси, дали ќе има некакво вето од Стерн... замисли колку фрки би направило вакво нешто... ајде Пол ќе биди прва резерва сигурно... но неколкумина од Вестбрук, Паркер, Кари, Мејо, Харден сигурно ќе отпаднат од конкуренција иако нормално заслужват поќе од Лин...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom