- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.727
- Поени од реакции
- 120.290
Момент на мечот беше кога Одом го тресна судијата со топка, онака без причина зашто мислеше дека тоа е негов соиграч. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ima eden, Sajber, od koa znam za nego na forumov e za LAC, znaci i koa bea drva sam so sebe muabet si praese na tema, ko i na temata za Deportivo. Cudno coece e, ali go poshtuem.Честитки до Фанот на Блејк, фанови на Клиперси тешко да има на форумов![]()
Лош е терминот кога Клиперси играат на домашен, ептен во годината ако жртвувам за плеј оф да ги гледам![]()
Кој ви е крив што навивате за јаки екипиБлазе си ти пеер, само 2-3 пати си се жртвувал у последниве 15 години.
Замисли како ни е нам.
![]()
Како може овие Мајами да се толкави дрва и освен Вејд што се оправи сите ко идиоти да се и јас незнам Леброн што толку им ја додава, мора малце Коби менталитет...
ЦЦЦ што не ќе прочита човек,Ајверсон завршил по биртии клубови заради тоа што себичел и поради тоа што бил инат![]()
lebron so kobe mentalitet niso nema da naprai...Lebron vcera imase samo eden skok u celo poluvreme...asistencii nemase...bosh ne go komentiram..edino wade stimase vcera...
ако му е финтата white man canT jump би биле успешни пошто сите од овие се лери брд левел кога е во прашање скокањето
ако му е финтата white man canT jump би биле успешни пошто сите од овие се лери брд левел кога е во прашање скокањето