NBA Сезона 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата #LakersMK
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
lebron so kobe mentalitet niso nema da naprai...Lebron vcera imase samo eden skok u celo poluvreme...asistencii nemase...bosh ne go komentiram..edino wade stimase vcera...
До пред самиот почеток на утакмицата не се знаеше Леброн дали ќе игра поради ногата, на крај заврши со 30+ поени и 5+ скока, бош у клучен напад напрај бунар и самиот себе се издрибла и ја изгуби топката. За тоа бев изнервиран, неможе Ал-Стар играч да прави такви грешки.

вејд лани и оваа година е ќутук. дали се повлече настрана пошто леброн дојде у мајами, али па првата сезона газеа заедно со џејмс

вејд лани и оваа година е ќутук. дали се повлече настрана пошто леброн дојде у мајами, али па првата сезона газеа заедно со џејмс
па лани нели беше повреден,летово праеше операција,ја очекував сезонава да гази ама.......:)

па лани нели беше повреден,летово праеше операција,ја очекував сезонава да гази ама.......:)

па да беше повреден, ама сепак станува збор за играч од висок калибар, а пак и бош е дрво невидено. го силуват под кошот, еден скок незнае да фати. само џејмс е тој истиот од кога дојде во мајами, овие другиве двајца се бледа сенка од првата сезона

Почекајте до плеј оф. Ако ви текнува и претходната сезона Вејд беше само дух, па во петиот или шестиот меч со Индијана збесна и ги потопи. Факт е дека Вејд не е оној стариот, но јас потполно го разбирам тоа бидејќи игра покрај Леброн Џејмс. Кој и да игра покрај Џејмс ќе биде втора опција во тимот, тоа е факт од кој нема бегање, па затоа и Вејд толку осцилира во играта. Но никако не ги отпишувајте Мајами оваа сезона, тие се главни фаворити за титулата покрај ОКС, според мене секако.
--- надополнето: Jan 7, 2013 5:08 AM ---
Лејкерс загуби од Денвер дома, во исчекување сум на чекани, секири, лопати итн...:icon_lol:
Џабе беа 25те скока на Хауард и 29те поена на Коби од кои дури 18 во последната четвртина. Искрено ситуацијата станува алармантна, веќе почнуваат да ги загрижуваат сите фанови.

во исчекување сум на чекани, секири, лопати итн...:icon_lol:
.

(y)

usp_nba-_denver_nuggets-media_day.14-3_4_rx812_c608x810.jpg

usp_nba-_denver_nuggets-media_day.4-3_4_rx812_c608x810.jpg

usp_nba-_denver_nuggets-media_day.9-4_3_rx812_c1080x810.jpg

КОПАЧИТЕ.............КОЛКУ СЕ СЛАТКИ ...........СРЦКИ :love: :love:

:pos:

Леле Двајт колку се губи кога е под притисок, невероватно.

Галинари само искористи тоа што Двајт силуваше при блокадата.

Ако се гледа само овој меч, Џавел МекГи е многу подобар играч од Двајт Хауард.

Двајт е многу преценет и смотан играч.
Не е ни преценет ни смотан, единствено можно е да е системски играч ( всушност мора да има перфектен тим околу него, нешто слично како што имаше во орландо, со добри шутери, без задржување на топката, без исо ситуации )

Значи можно е да е то, или едноставно повредата го мачи уште ама не ми се верва.

Како и да е да не заборавиме до кај има стигнато со Орландо.
--- надополнето: 7 јануари 2013 во 13:52 ---
sledni 3 na lakers

@HOU
@SAS
vsOKC

2nswb60.jpg

Следниве три Лејкерс или ќе покажат дека има надеж во нив или збогум плејоф се гледаме следната сезона.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom