Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
До пред самиот почеток на утакмицата не се знаеше Леброн дали ќе игра поради ногата, на крај заврши со 30+ поени и 5+ скока, бош у клучен напад напрај бунар и самиот себе се издрибла и ја изгуби топката. За тоа бев изнервиран, неможе Ал-Стар играч да прави такви грешки.lebron so kobe mentalitet niso nema da naprai...Lebron vcera imase samo eden skok u celo poluvreme...asistencii nemase...bosh ne go komentiram..edino wade stimase vcera...
па лани нели беше повреден,летово праеше операција,ја очекував сезонава да гази ама.......вејд лани и оваа година е ќутук. дали се повлече настрана пошто леброн дојде у мајами, али па првата сезона газеа заедно со џејмс
па лани нели беше повреден,летово праеше операција,ја очекував сезонава да гази ама.......![]()
во исчекување сум на чекани, секири, лопати итн...
.
Не е ни преценет ни смотан, единствено можно е да е системски играч ( всушност мора да има перфектен тим околу него, нешто слично како што имаше во орландо, со добри шутери, без задржување на топката, без исо ситуации )Двајт е многу преценет и смотан играч.