NBA Сезона 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата #LakersMK
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Шо бе не се пувај, кога тепате крекате како петли во 5 саатот сабајле, сеа никаде ве нема! Е ќе се пувам!

Шо бе не се пувај, кога тепате крекате како петли во 5 саатот сабајле, сеа никаде ве нема! Е ќе се пувам!

Па како да не крекаме кога реткост ни се победите оваа сезона... :unsure:

Чикаго 2 пати ги тепа Никси а губи дома од Шарлот 10 разлика :facepalm:
Колку се само inconsistent ама што е тука е, ќе биде така додека да се врати роуз.На лето ќе има големи промени во ростерот.
Во досгашниот дел односно 1/3 од регуларната сезона највпечатливи беа
1.Лејкерс, кои со неверојатен ростер имат 15-16 :facepalm:
2.ГС Вориорс кои оваа сезона си газат иако еден од главните играчи, Брандон Раш ќе биде надвор од терените цела сезона
3.Булс кои уште држат ритам иако цело време имат повредени играчи.

Чикаго 2 пати ги тепа Никси а губи дома од Шарлот 10 разлика :facepalm:
Колку се само inconsistent ама што е тука е, ќе биде така додека да се врати роуз.На лето ќе има големи промени во ростерот.
Во досгашниот дел односно 1/3 од регуларната сезона највпечатливи беа
1.Лејкерс, кои со неверојатен ростер имат 15-16 :facepalm:
2.ГС Вориорс кои оваа сезона си газат иако еден од главните играчи, Брандон Раш ќе биде надвор од терените цела сезона
3.Булс кои уште држат ритам иако цело време имат повредени играчи.
брендон раш :pos: абе без богут играт цела сезона, ху да фак ис брендон раш

брендон раш :pos: абе без богут играт цела сезона, ху да фак ис брендон раш
Очигледно дека не им треба, си го имат Ли кој оваа сезона си игра на ол стар ниво со 20 поени и 11 скока.Како и да е Богут не го оправдува 1 пик на драфтот.А раш иако добиваше по 20 минути знаеше да влезе и да ја сврти утакмицата.

Очигледно дека не им треба, си го имат Ли кој оваа сезона си игра на ол стар ниво со 20 поени и 11 скока.Како и да е Богут не го оправдува 1 пик на драфтот.А раш иако добиваше по 20 минути знаеше да влезе и да ја сврти утакмицата.
Шо не го оправдува човекот неможе да сврзе цела сезона без повреди многу го мачат,а да се ќе го оправда и тоа како...

Роуз се опорави од повредата ?? Денес ќе бил во составот на Чикаго така ко да прочитав некаде .

Остајте ова со Голден Стејт,него колку само гази Дем Лилард од Портланд !!!
Дечкото е звер,скоро 19 поена има просек до сега,вчера ја реши со Њујорк со тројка на 25-30 секунди до крај,пред 5-6 кола погоди во последна секунда,звер :cuc:

немаше вчера што да бараме против нагетси

[

Офанзивно , најслабо =катастрофално издание на Клиперси годинава, во секој сегмент (може и најслаба партија последниве 2 години, без дилема!)

кога ке го видам само процентот од слободни ми се дига косата............не дека и денвер беа сјајни во шутот, ама клиперси го искривија обрачот од далечина а упатија и доста удари од чисти позиции, ама не им одеше...........а на McGee тројката беше како капак !
Дефинитивно и двете страни имаа многу грешки оти фураа брза игра (нормално тука на денвер нема кој да му парира лигава у транзиција)

24chc7o.png

Мораше и Клипси некогаш да ја прекинат таа серија, и тоа подобро против Денвер отколку против некој како Шарлот или Вашингтон.
Како што прочитав Амари се врати вчера, ваљда не сум грешка...
И за крај да ги испцујам Лејкерс зашто ме заебаа на спортска, педери гнасни. :D

Остајте ова со Голден Стејт,него колку само гази Дем Лилард од Портланд !!!
Дечкото е звер,скоро 19 поена има просек до сега,вчера ја реши со Њујорк со тројка на 25-30 секунди до крај,пред 5-6 кола погоди во последна секунда,звер :cuc:

молим те доаѓај почесто на темава да пишуваш , аман од еднобојни коментари за истите тимови читам цело време :)
Мораше и Клипси некогаш да ја прекинат таа серија, и тоа подобро против Денвер отколку против некој како Шарлот или Вашингтон.
Како што прочитав Амари се врати вчера, ваљда не сум грешка...
И за крај да ги испцујам Лејкерс зашто ме заебаа на спортска, педери гнасни. :D

Dallas со недикеп ја фатив, Денвер чист кец ја ропнав , мораше да го јадат шамарот Клиперс , и се мислев 5 минути која да ја ставам последна за трипл , и ја играм Филаделфија -96.5 . Само на таа паднав. Таман си е работата , пребрзи се Филаделфија за Лејкерс . Џру ги убил .

п.с А најјако е што ми ја уплатија прво +96.5 Филаделфија , ама се вратив да ја сменам , како и секогаш

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom