NBA Сезона 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата #LakersMK
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
http://espn.go.com/los-angeles/nba/...ant-blames-age-los-angeles-lakers-lack-energy

сега стари биле :facepalm:
првиот коментар кажува се. прво мајк браун беше крив, па гасол, па д'антони, па сега пензионери биле. секогаш изговори кога изгубат, сите освен него се криви. нареден кривец, неш (y)

Добро е да имаш и сопствено мислење, пробај некогаш. Ама добро, бар го владејш google translate.

Роуз се опорави од повредата ?? Денес ќе бил во составот на Чикаго така ко да прочитав некаде .
Отпатувал со тимот во Флорида за наредните две утакмици против Мајами и Орландо, а Тибс кажа дека планираниот датум за враќање е 1 недела после ол стар викендот, значи mid-late фебруари.Според мене треба да го остават Роуз да ја одмара цела сезона, ем во оф сезоната ќе си ја унапреди играта и ќе биде подобар и булс имаат шанса за подобар пик на драфтот.

Синот на газдата на Клиперс пронајден мртов поради предозираност..(n)

Добро е да имаш и сопствено мислење, пробај некогаш. Ама добро, бар го владејш google translate.
http://espn.go.com/los-angeles/nba/...ant-blames-age-los-angeles-lakers-lack-energy

првиот коментар кажува се. прво мајк браун беше крив, па гасол, па д'антони, па сега пензионери биле. секогаш изговори кога изгубат, сите освен него се криви. нареден кривец, неш (y)
кој ти е крив тебе, кога си неписмен. и никот ти е на место

МООООРЕ ШО УСТА ЌЕ БЕШЕ ОВА ??!!!!! :LOL:
(ТЕЛЕШКА МОЖЕБИ ?! :pos:)

МАИТЕ ГРЕШАТ АМА CUBAN НИКОГАШ !!!!!!!!!!! :pos::pos::ROFLMAO::LOL:

Mark Cuban hopes new-look Lakers 'suck' this season
12:18p.m. EDT October 31, 2012

http://www.usatoday.com/story/gameo...-los-angeles-lakers-suck-this-season/1671399/

2012-10-31-mark-cuban-4_3_r560.jpg

"I don't know, I don't care, I just hope they suck," Cuban said via ESPNDallas.com when asked to evaluate the Lakers. "You know, like any other team."
Cuban again emphasized the "team" aspect.
"Obviously, Nash is great. He's phenomenal, Dwight's phenomenal, Kobe ... but it takes a team," Cuban said. "They've got to come together and play as a team. Hopefully, they won't figure it out."

ОТКРИВМЕ КОЈ БИЛ КРИВ !

КОМЕНТАРИТЕ СЕ ЛУДНИЦА .............

кој ти е крив тебе, кога си неписмен. и никот ти е на место

Не ми се вервит дека ќе се објаснувам пред тебе, ама ајде.
Вака испрано мозоче... муабетот ми беше дека сите твои "мислења" се изведени од некакви коментари на nba, espn итн... Формирај став, гледај си го тимот и не провоцирај без да си прозван за Селтикси. Ај така.

На сликава имаме двајца болни, тој десно од леукемија, тој лево има мозочна болест. :icon_lol:
Џони, никогаш никој не изјавил дека Гасол бил крив или Д’Антони бил крив, јас имам пишано дека МОЖЕБИ бркот не е дораснат за овој тим но оставам простор да ми го докаже спротивното, ипак треба време за некои работи. А Браун дека беше крив тоа да, а и дека се стари тоа е факт, без разлика дали Коби го изјавил тоа или некој сосема трет, очигледно е, Коби, Неш, Мета, Гасол, се се тоа играчи на залезот на кариерата а клучни играчи на Лејкерс.

МООООРЕ ШО УСТА ЌЕ БЕШЕ ОВА ??!!!!! :LOL:
(ТЕЛЕШКА МОЖЕБИ ?! :pos:)

Mark Cuban hopes new-look Lakers 'suck' this season
12:18p.m. EDT October 31, 2012

http://www.usatoday.com/story/gameo...-los-angeles-lakers-suck-this-season/1671399/

2012-10-31-mark-cuban-4_3_r560.jpg

"I don't know, I don't care, I just hope they suck," Cuban said via ESPNDallas.com when asked to evaluate the Lakers. "You know, like any other team."
Cuban again emphasized the "team" aspect.
"Obviously, Nash is great. He's phenomenal, Dwight's phenomenal, Kobe ... but it takes a team," Cuban said. "They've got to come together and play as a team. Hopefully, they won't figure it out."

ОТКРИВМЕ КОЈ БИЛ КРИВ !

КОМЕНТАРИТЕ СЕ ЛУДНИЦА .............
A демек тимот негов растур прави .. хахахха затоа кога губат по 20 разлика заспива на утакмици овој .

A демек тимот негов растур прави .. хахахха затоа кога губат по 20 разлика заспива на утакмици овој .
Ај бе па и ти ко да не го знаеш Кјубан, таков си е он, провокатор невиден. Не за џабе коа го освоија првиот трофеј во нивната историја го носеше и на мочање пехарот. :icon_lol:

Не ми се вервит дека ќе се објаснувам пред тебе, ама ајде.
Вака испрано мозоче... муабетот ми беше дека сите твои "мислења" се изведени од некакви коментари на nba, espn итн... Формирај став, гледај си го тимот и не провоцирај без да си прозван за Селтикси. Ај така.

аха да, ја морам да прочитам некаде, за да знам шо се дешава :pos: банална работа, ти кисне тоа што го пишав за лејкерс (шо е точно), па пиши нешто безвезе. а за тоа шо се правиш демек, ти ногу имаш IQ, нема потреба за коментар, пошто го веќе бев пишал тоа пред некоја страна (за одредени фанови). немало он да се објаснува пред мене :tapp: кој си ти, чарлс баркли, кени смит, па да се правиш тука „над“ нас. прво стај си асален ник, пошто моменталниот не ти стои, за твојата „висока“ интелигенција. и за крај, ќе пишам за кој сакам, ова е тема за сите тимови во нба, ако ти смета, гледај во тастатурата, или оди коментирај во фан клуб на лејкерс. ајт :coffee:

Потопо
зборот ми е дека коби секад излегува со правдање за поразите, а никад нема изјавено дека е тој самиот крив за многу утакмици. самата статистика вика оваа година (2012 де), откако почна сезоната кога постигнува 35+ поени, тимот има 0-9 или 0-10 скор, незнам колку точно беше. и сеа не е теочно ова нели, дека тој никад не е крив кога се поразени :tapp:

Аман бе више од сераториве на темава,едниот еден пост нема напшана за својот клуб,само лал,му е u памет,може потајно и го д*ка на коби.Овја другиот па со милион банови,и се прашувам како уопште е активен на форумов?на страна тоа што нема ништо свое напишано,него сите текстови му са копирано од некој си стране.Дали има овдекa на темава некој модератор,или тоа тешко малу?

Зашто сите серете за Лејкерс вакви биле, такви биле а никој не го збори рукино Лилиард од Портланд или не даде критика за Стадемајр? Туку сите се опседнати во дебата какви биле Лејкерс?

чекаме бан :свиркам:. пошто навредивме нечиј клуб

Ми се допаѓа Мемфис Гризлис оваа сезона, практикуваат одлична одбрана и разновидност во нападот.

Се гадам од тимови кои зависат од еден-два играчи, како на пример Мајами. Кошарката е тимска игра 5 на 5.

Ми се допаѓа Мемфис Гризлис оваа сезона, практикуваат одлична одбрана и разновидност во нападот.

Се гадам од тимови кои зависат од еден-два играчи, како на пример Мајами. Кошарката е тимска игра 5 на 5.
Ако Мајами зависи од двајца, Лејкерс години наназад зависи од 1 и никому ништо.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom