NBA Сезона 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата #LakersMK
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Дај кажи некој утакмици за викендов
За утре ќе напишам во соодветната тема а ти ако сакаш уплати ги .
--- надополнето: 26 декември 2012 во 00:11 ---
Иначе Оклахома ќе тепа вечерва .. Ќе се разбуди Дјурант во второ полувреме :D

ti coek si zabegal bajagi, ne vredis za percepcija poradi nizata izneseni gluposti koi eden den ke svatis deka si gi kazal.
Arogantni ... ok, neka bide, bar ne sme glupi.

Teraj so truenjeto na temava, stavi nekoja od tie tvoite smeshni sliki, i baraj da se vovede opcijata sam da si gi lajknuvas postovite. ae, olabaveno sea.

чекај ти да не се правдаш, оти можда ти се пронаоѓаш овде :pos::pos: да си питам ја, двапати одпреска, во секој пост го гледам зборот. има нешто :)
а од вас некој повеќе ако ја труе општо нба лигата, јас сум Џек Николсон.
кај и да е ќе дојдат сега дечките од „лејк шоу“ и ќе ти мавнат лајк, не се секирај за мене ти ;)

12312n.jpg

чекај ти да не се правдаш, оти можда ти се пронаоѓаш овде :pos::pos: да си питам ја, двапати одпреска, во секој пост го гледам зборот. има нешто :)
а од вас некој повеќе ако ја труе општо нба лигата, јас сум Џек Николсон.
кај и да е ќе дојдат сега дечките од „лејк шоу“ и ќе ти мавнат лајк, не се секирај за мене ти ;)
Se trudev recenicite da bidat sto e mozno poednostavni, ti ni toa ne uspea da go svatis pa si udril na pretpostavka za toa sto sum sakal da kazam i ko sto si e redot kaj takvite ko tebe, si pogresil. zalno

Teraj, od mene si recnat, so tvojov pristap na forumov ne vredis ni da se pozamara coek da kuca na tastura par zborovi ...
ae.

Секоја чест што од еден натпревар процени дека Хајнрих е дрво, продолжи и понатаму да ги проценуваш играчите.

Ајде сеа ваќе,додека губеше лал,пукавте сеир,а реално и беше за потсмев,Сега коа почнаа да ја играат својата игра,одма почнуа да се бара причина.како прво фаулот на артест за 6 лична,у најмала рука беше сумљив.Второ ја разгледуваат снимката 10 мин,и ја доделуваат топката на њу јорк:facepalm:,у момент коа се крши резултатот.Инаку за утакмицава мајами-оклахома.Сосема заслужужена победа на мајами,мада може имаше фаул над весбрук на крајот.И сеа ја овдека треба да почнем да трубим,дека мајами победил со помош на судиете?

Секоја чест што од еден натпревар процени дека Хајнрих е дрво, продолжи и понатаму да ги проценуваш играчите.

:ROFLMAO: кој дел од реченицата не го сфати јас реков дека Хајнрих е дрво и дека Чикаго го гледам прв пат годинава а не дека воопшто не сум го гледал претходно и дека од денешниов натпревар сфатив дека е дрво

Честито победа на Лејкерси, ама нека скокаат многу бидејќи во 3/4 судиите ги вратија во игра
Д'Антони игра со нога тој суди топка за Лејкерс
Фаулот над Чендлер кога Кид му фрли цепелин :facepalm:, место 2 слободни и +7 разлика Коби дава кош + слободно и техничка и дојдоа на -1....
Да не им дадеа судиите ветер во грб ќе го јадеа немиен Лејкерс
После техничката ги извадија од колосек на Њујорк и тоа е тоа....
Ама никој не зборува за ова дека не им одговара туку се фатиле за Коби вс Мело кој ја чепнал топката....
АЈТ ПОЗЗ
Не треси. Лејкерс беше повеќе оштетен од страна на судиите на оваа утакмица. Два фаула безвезе му ги свирнаа на Светомир, над Кармело кога шутираше а не го ни допре, иста таква и на Коби му свирнаа а везе немаше од контакт тоа, а и на крај ситуацијата не е за коментирање. Се на се заслужена победа на Лејкерси, Њу Јорк играше со двајца играчи вечерва, останатото беше за во канта.
П.с. Ве молам не му обраќајте внимание на Џони, а и на БлејкГрифин32, не ги цитирајте воопшто кога ќе треснат некоја глупост бидејќи си ја повредувате вашата интелигенција, или поедноставно игнор опнете им.
Само мене едно ме чуди, да му ги брои човек на овој Џони последните 20-30 поста, ако има еден за Бостон ја глава сечам, ама буквално секој пост му е против Лејкерс. Не знам што комплек ти набиле ама изгледа сериозна е работава.

Па него сите постој му се против Лејкерс, а ти не си ништо поарен сите ти се ЗА Лејкерс
И да се спомни друг тим ти и лејкшо другарчињата буквално ќе речите - кој ги еби

си имам јас кај да пишувам за бостон (да не се секират некои). тука мавам сеир на лејкерс, пошто сами си дигат прашина одсекад за нив, те шампиони ќе биле, тепале 5 у низа и ајде финале ќе играле, коби бил најдобар играч моментално итн. клиперс тепаа 14 во низа па не се фурат. моиве и да се претенденти да играт финале, никад нема да се фалам на празно, ама изледа умре циганката шо ги фалеше и сега мора сами да се фалат :pos:. а тука гледам кога некои од нив немат одговор да ми дадат на постот, па почнат со навредување, (глуп си, мутав си, абе врска си немаш од нба). боли истината знам. боли и тоа што сте најодвратната организација во цела нба, почнувајќи од вас навивачите па се до оној коби, кој се мава во гради, дека денешниве играчи се угледувале на него :pos:. колку сака нека биди добар, ја нема културата и понашањето за голем играч, а навивачите на лејкерс (повеќето се лично на него навивачи отколку на тимот), се угледуват на неговото однесување и се исти ко него. после овој пост, очекувам дека ќе се соберат сите фанови на лејкерс, и ќе почнат да реплицират со нивните „препознатливи“ арогантни и навредувачки постови, а тоа е (веќе пишав горе), пошто немат одговор на самиот овој пост и на секој пост шо е негативен врз лејкерс, шо уствари е вистината. поз

А ние една болка ако сме биле најомразените и најарогантните навивачи од цела НБА....абе шта да ти причам.

Па него сите постој му се против Лејкерс, а ти не си ништо поарен сите ти се ЗА Лејкерс
И да се спомни друг тим ти и лејкшо другарчињата буквално ќе речите - кој ги еби
Реков дека нема да ве перцепирам али морам уште ова... Објасни ми од каде тоа дека секој пост ми е за Лејкерс? Ајде врати се некоја страна поназад да видиш како си реплицираме со членот раднаскела мислам беше за Чикаго и Дерик Роуз, и неговото значење за тимот. Врати се некоја страна поназад иам пишувано за Мело, за Спарси, за Мајами, едино Вашингтон ги неам спомнато. Така да не збори на празно кога немаш некои аргументи. И запрашај се малце во кого е проблемот, дали во тебе или во 150 0000000 членови што ти укажуваат дека тресеш зелени. (hint: не се сите фанови на Лејкерс што ти укажуваат дека тропаш глупости)

си имам јас кај да пишувам за бостон (да не се секират некои). тука мавам сеир на лејкерс, пошто сами си дигат прашина одсекад за нив, те шампиони ќе биле, тепале 5 у низа и ајде финале ќе играле, коби бил најдобар играч моментално итн. клиперс тепаа 14 во низа па не се фурат. моиве и да се претенденти да играт финале, никад нема да се фалам на празно, ама изледа умре циганката шо ги фалеше и сега мора сами да се фалат :pos:. а тука гледам кога некои од нив немат одговор да ми дадат на постот, па почнат со навредување, (глуп си, мутав си, абе врска си немаш од нба). боли истината знам. боли и тоа што сте најодвратната организација во цела нба, почнувајќи од вас навивачите па се до оној коби, кој се мава во гради, дека денешниве играчи се угледувале на него :pos:. колку сака нека биди добар, ја нема културата и понашањето за голем играч, а навивачите на лејкерс (повеќето се лично на него навивачи отколку на тимот), се угледуват на неговото однесување и се исти ко него. после овој пост, очекувам дека ќе се соберат сите фанови на лејкерс, и ќе почнат да реплицират со нивните „препознатливи“ арогантни и навредувачки постови, а тоа е (веќе пишав горе), пошто немат одговор на самиот овој пост и на секој пост шо е негативен врз лејкерс, шо уствари е вистината. поз
Ајде и тебе... Те молам, значи те молам појасни ми ги двата болда, просветли ме од каде ги доби овие сознанија.
Коби немал понашање за голем играч, е не Бајнам има кој на 3-0 за Далас и 100 разлика среде Тексас маваше лактови а човекот без понашање им честиташе на сите од прв до последен, дури и на лигушот Марк Кјубан. Абе у кој век живееш ти? Не е дека Коби ми е омилен играч ама глеј малце пред да пишеш нешто. Ако нема понашање за голем играч од каде сета таа почит и од каде сите тие успеси? Убедливо најмногу изгласуван играч на неколку Ол Стар мечеви, ама и тука неписмениот народ низ целиот свет гласал за човекот со лошо понашање.

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
Леброн 254+ минути немал направено фаул но вчера го допре 'постот'.:cuc:

Колку се одвратни оние Мајами да сибат веко...не дај боже да играат финале со лејкерс ќе нема за кој да се навива ..толку бев сигурен дека судиите ќе му поможат и кога оклахома имаа предност некаде кај втора четвртина веднаш уплатив во живо на betfair за победа на Мајами па тие ја дале тогаш 1.80 коефициент..бомбона..три напади на крајот со ред судиите му ги сечат на оклахома и ален самиот си паѓаше за да му свирнат контра прекршок:pos:...дежа ву на трите натпревари од финалето во Јуни беше вчерашната утакмица..Оклахома игра солидно три четвртини се држи донекаде на криљата на Дурант и Вестбрук..потоа судиите настапуваат на сцена со нивните контраверзни одлуки во корист на домашната екипа

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom