За утре ќе напишам во соодветната тема а ти ако сакаш уплати ги .Дај кажи некој утакмици за викендов
--- надополнето: 26 декември 2012 во 00:11 ---
Иначе Оклахома ќе тепа вечерва .. Ќе се разбуди Дјурант во второ полувреме

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За утре ќе напишам во соодветната тема а ти ако сакаш уплати ги .Дај кажи некој утакмици за викендов
ti coek si zabegal bajagi, ne vredis za percepcija poradi nizata izneseni gluposti koi eden den ke svatis deka si gi kazal.
Arogantni ... ok, neka bide, bar ne sme glupi.
Teraj so truenjeto na temava, stavi nekoja od tie tvoite smeshni sliki, i baraj da se vovede opcijata sam da si gi lajknuvas postovite. ae, olabaveno sea.
Se trudev recenicite da bidat sto e mozno poednostavni, ti ni toa ne uspea da go svatis pa si udril na pretpostavka za toa sto sum sakal da kazam i ko sto si e redot kaj takvite ko tebe, si pogresil. zalnoчекај ти да не се правдаш, оти можда ти се пронаоѓаш овдеда си питам ја, двапати одпреска, во секој пост го гледам зборот. има нешто
а од вас некој повеќе ако ја труе општо нба лигата, јас сум Џек Николсон.
кај и да е ќе дојдат сега дечките од „лејк шоу“ и ќе ти мавнат лајк, не се секирај за мене ти![]()
Секоја чест што од еден натпревар процени дека Хајнрих е дрво, продолжи и понатаму да ги проценуваш играчите.
Не треси. Лејкерс беше повеќе оштетен од страна на судиите на оваа утакмица. Два фаула безвезе му ги свирнаа на Светомир, над Кармело кога шутираше а не го ни допре, иста таква и на Коби му свирнаа а везе немаше од контакт тоа, а и на крај ситуацијата не е за коментирање. Се на се заслужена победа на Лејкерси, Њу Јорк играше со двајца играчи вечерва, останатото беше за во канта.Честито победа на Лејкерси, ама нека скокаат многу бидејќи во 3/4 судиите ги вратија во игра
Д'Антони игра со нога тој суди топка за Лејкерс
Фаулот над Чендлер кога Кид му фрли цепелин, место 2 слободни и +7 разлика Коби дава кош + слободно и техничка и дојдоа на -1....
Да не им дадеа судиите ветер во грб ќе го јадеа немиен Лејкерс
После техничката ги извадија од колосек на Њујорк и тоа е тоа....
Ама никој не зборува за ова дека не им одговара туку се фатиле за Коби вс Мело кој ја чепнал топката....
АЈТ ПОЗЗ
Реков дека нема да ве перцепирам али морам уште ова... Објасни ми од каде тоа дека секој пост ми е за Лејкерс? Ајде врати се некоја страна поназад да видиш како си реплицираме со членот раднаскела мислам беше за Чикаго и Дерик Роуз, и неговото значење за тимот. Врати се некоја страна поназад иам пишувано за Мело, за Спарси, за Мајами, едино Вашингтон ги неам спомнато. Така да не збори на празно кога немаш некои аргументи. И запрашај се малце во кого е проблемот, дали во тебе или во 150 0000000 членови што ти укажуваат дека тресеш зелени. (hint: не се сите фанови на Лејкерс што ти укажуваат дека тропаш глупости)Па него сите постој му се против Лејкерс, а ти не си ништо поарен сите ти се ЗА Лејкерс
И да се спомни друг тим ти и лејкшо другарчињата буквално ќе речите - кој ги еби
Ајде и тебе... Те молам, значи те молам појасни ми ги двата болда, просветли ме од каде ги доби овие сознанија.си имам јас кај да пишувам за бостон (да не се секират некои). тука мавам сеир на лејкерс, пошто сами си дигат прашина одсекад за нив, те шампиони ќе биле, тепале 5 у низа и ајде финале ќе играле, коби бил најдобар играч моментално итн. клиперс тепаа 14 во низа па не се фурат. моиве и да се претенденти да играт финале, никад нема да се фалам на празно, ама изледа умре циганката шо ги фалеше и сега мора сами да се фалат. а тука гледам кога некои од нив немат одговор да ми дадат на постот, па почнат со навредување, (глуп си, мутав си, абе врска си немаш од нба). боли истината знам. боли и тоа што сте најодвратната организација во цела нба, почнувајќи од вас навивачите па се до оној коби, кој се мава во гради, дека денешниве играчи се угледувале на него
. колку сака нека биди добар, ја нема културата и понашањето за голем играч, а навивачите на лејкерс (повеќето се лично на него навивачи отколку на тимот), се угледуват на неговото однесување и се исти ко него. после овој пост, очекувам дека ќе се соберат сите фанови на лејкерс, и ќе почнат да реплицират со нивните „препознатливи“ арогантни и навредувачки постови, а тоа е (веќе пишав горе), пошто немат одговор на самиот овој пост и на секој пост шо е негативен врз лејкерс, шо уствари е вистината. поз