L
Löwe
Гостин

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не се прај со сила мутав ќе ти се смеат.а шо гледаа на крај на трета четвртина кога топката не беше надвор, а судија топка за лејкерс ?
ама како ви одговара така крекате
хехе, криците на Гасол одамна се дискутирани од моја страна на темата за елеј, уште памтам од лани кога ги даваа на СК кога коментаторот на спортклуб кажа дека до Белград ги слуша, и дека ни Mute не помага.Де бе пеер..се заебаам за криците на Гасолајм нот факинг сириоз
When you see it ...Почнавте да цмиздрите а![]()
Не се прај со сила мутав ќе ти се смеат.
Тоа никој не го оспори дека беше аут, иако ногата на Ентони сметаше, нејсе, сметам дека беше грешка на судијата, али немој да ми го ставаш тоа и ова на сам крај од текма у ист кош, пак ќе кажам, ќе ти се смеат, тука имаше прегледување на снимка, 1000 агли, успорен кадар, шо не е јасно тука ? Или исти се и двете ситуации, не би ме чудело и тоа да го истрескаш.
Џабе што ќе сте први кога пак нема да играте финале на запад..5 победи со ред а... браво браво... ај полека ама сигурно ќе стигните до 8мото место на западот
бај да веј, клипси после вечерва ќе имат 14 победи со ред, и ќе бидат 1ви на западот и во нба ( ако мајами ја тепа оклахома )
Џабе што ќе сте први кога пак нема да играте финале на запад..
ti coek si zabegal bajagi, ne vredis za percepcija poradi nizata izneseni gluposti koi eden den ke svatis deka si gi kazal.уште еден езерџија ја покажува „зрелоста“
кога незнаеш шо да пишеш, вреѓај, пцуј така е
ногу јасно дека оваа последната ќе ја прегледат 1000 пати, пошто се игра во ЛА и грешката беше во полза на никс, претходната беше во полза на лејкерс и ја дадеа 2,3 пати. не била битна таа акција. па нема да е битно дали ќе влезиш со 1 поен во последна или со 3/4 поени предност. најарогантни навивачи сте во цела лига, и после се чудат оти биле еден од најомразените екипи / навивачи
Ти се кладам уште од сега !а вие пак ќе играте![]()
Дај кажи некој утакмици за викендовЏабе што ќе сте први кога пак нема да играте финале на запад..