NBA Сезона 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата #LakersMK
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
а шо гледаа на крај на трета четвртина кога топката не беше надвор, а судија топка за лејкерс ?
ама како ви одговара така крекате
Не се прај со сила мутав ќе ти се смеат.
Тоа никој не го оспори дека беше аут, иако ногата на Ентони сметаше, нејсе, сметам дека беше грешка на судијата, али немој да ми го ставаш тоа и ова на сам крај од текма у ист кош, пак ќе кажам, ќе ти се смеат, тука имаше прегледување на снимка, 1000 агли, успорен кадар, шо не е јасно тука ? Или исти се и двете ситуации, не би ме чудело и тоа да го истрескаш.

И еве ги тие Лејкерс кои се очекуваа сезонава!!!

Де бе пеер..се заебаам за криците на Гасол :D ајм нот факинг сириоз
хехе, криците на Гасол одамна се дискутирани од моја страна на темата за елеј, уште памтам од лани кога ги даваа на СК кога коментаторот на спортклуб кажа дека до Белград ги слуша, и дека ни Mute не помага. :)
Toa ти е, и мене ми сметаат криците на Нежниот, ова на крајот е еден од оние ретки моменти кога Гасол и п'ркоси на неговата нежност. Треба почесто да го прави тоа.
--- надополнето: 25 декември 2012 во 23:55 ---
Почнавте да цмиздрите а:pos::pos:
When you see it ...

New York си го сркнаа поштено,L.A Lakers on fire !
И некој претходно кажа дека немале да влезат Lakers во playoffs:ROFLMAO::ROFLMAO:

5 победи со ред а... браво браво... ај полека ама сигурно ќе стигните до 8мото место на западот

бај да веј, клипси после вечерва ќе имат 14 победи со ред, и ќе бидат 1ви на западот и во нба ( ако мајами ја тепа оклахома )

Не се прај со сила мутав ќе ти се смеат.
Тоа никој не го оспори дека беше аут, иако ногата на Ентони сметаше, нејсе, сметам дека беше грешка на судијата, али немој да ми го ставаш тоа и ова на сам крај од текма у ист кош, пак ќе кажам, ќе ти се смеат, тука имаше прегледување на снимка, 1000 агли, успорен кадар, шо не е јасно тука ? Или исти се и двете ситуации, не би ме чудело и тоа да го истрескаш.

уште еден езерџија ја покажува „зрелоста“
кога незнаеш шо да пишеш, вреѓај, пцуј така е (y)
ногу јасно дека оваа последната ќе ја прегледат 1000 пати, пошто се игра во ЛА и грешката беше во полза на никс, претходната беше во полза на лејкерс и ја дадеа 2,3 пати. не била битна таа акција. па нема да е битно дали ќе влезиш со 1 поен во последна или со 3/4 поени предност. најарогантни навивачи сте во цела лига, и после се чудат оти биле еден од најомразените екипи / навивачи

5 победи со ред а... браво браво... ај полека ама сигурно ќе стигните до 8мото место на западот

бај да веј, клипси после вечерва ќе имат 14 победи со ред, и ќе бидат 1ви на западот и во нба ( ако мајами ја тепа оклахома )
Џабе што ќе сте први кога пак нема да играте финале на запад..

уште еден езерџија ја покажува „зрелоста“
кога незнаеш шо да пишеш, вреѓај, пцуј така е (y)
ногу јасно дека оваа последната ќе ја прегледат 1000 пати, пошто се игра во ЛА и грешката беше во полза на никс, претходната беше во полза на лејкерс и ја дадеа 2,3 пати. не била битна таа акција. па нема да е битно дали ќе влезиш со 1 поен во последна или со 3/4 поени предност. најарогантни навивачи сте во цела лига, и после се чудат оти биле еден од најомразените екипи / навивачи
ti coek si zabegal bajagi, ne vredis za percepcija poradi nizata izneseni gluposti koi eden den ke svatis deka si gi kazal.
Arogantni ... ok, neka bide, bar ne sme glupi.

Teraj so truenjeto na temava, stavi nekoja od tie tvoite smeshni sliki, i baraj da se vovede opcijata sam da si gi lajknuvas postovite. ae, olabaveno sea.

Честито победа на Лејкерси, ама нека скокаат многу бидејќи во 3/4 судиите ги вратија во игра
Д'Антони игра со нога тој суди топка за Лејкерс
Фаулот над Чендлер кога Кид му фрли цепелин :facepalm:, место 2 слободни и +7 разлика Коби дава кош + слободно и техничка и дојдоа на -1....
Да не им дадеа судиите ветер во грб ќе го јадеа немиен Лејкерс
После техничката ги извадија од колосек на Њујорк и тоа е тоа....
Ама никој не зборува за ова дека не им одговара туку се фатиле за Коби вс Мело кој ја чепнал топката....
АЈТ ПОЗЗ

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom