NBA Сезона 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата #LakersMK
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ти се гади од лигиве на овој изгледа , сосема нормално ...................како шап и лигавка да има :pos:

8526183709_ffb6f11511_o.gif

--- надополнето: 4 март 2013 во 20:49 ---

туууууууу ај ке ги жалиме Lakers сега :pos: бидејки немало да одат плејоф , па по секоја цена треба да одат ........... ДА НЕ СЕ ПРЕТПЛАТЕНИ ЛА ЗА НАРЕДНИТЕ 50 ГОДИНИ ДА ОДАТ ПЛЕЈОФ :LOL:

ВО ПЛЕЈОФ СЕ ОДИ СО ПЛАСМАН И СО ДОБРА ИГРА, а и без Лакерс ништо нема да и фали на НБА ..................грев било :ROFLMAO: абе ГРЕВ, кој бисер балкански си .............ГРЕB E БАШ КРИМИНАЛОТ КОЈ ИМ ГО НАПРАВИЈА НА HAWKS !

за снимкава.......барем се направи ревизија и ако и од снимката виделе нема фаул кај па ти го виде фаулот :pos:од дома ?! ШТО СЕ БУНИШ !

нема ништо лошо ЛА оваа година да не одат плејоф..............ке си пуштиш снимки во Април од минатите години и ке се преправаш дека се во плејоф :pos: ке се соберете цел фан клуб кај некого дома и ке вртите снимки и ПАК ке уживате ........можете и да навивате ( дури и на снимки:pos:)

ОПИНОК си бил , и ке си останеш таков.........НЕЗАКРПЕН
Ајде сега ќе одиме и со цртање, Блок 3 од прво одделение. Грев во смисол дека се тим со традиција, и моментално тим со супер ѕвезди, нормално дека Лејкерс е боље да иде во плеј оф него Јута. Ова за вистинските љубители на кошарката не за хејтерите како тебе и Џони. Точно е дека со добра игра се оди во плеј оф, јас нигде не го порекнав тоа, но еве после Ол Старот Лејкерси играат одлично. И стварно не знам како можеш да јадеш гомна за Коби, значи погледни ги сите статистички категории, бројките доволно говорат за него, погледни ги и за последниве 6-7 утакмици, погледни му ги процентите во 4/4, прав лидер, го носи цел тим на грб, вчера да не беше он 30 разлика ќе загубеа Лејкерс. Океј е да не го сакаш, ама пред фактите и Боговите молчат. Се излигавил ама ги посра Хоукси, и му донесе победа на Лејкерс, најбитното од се.
И јас ако сум опинок ти си босоног, just sayin.

не беше нешто посебно забивката незнам шо се крена толку фама.. џералд хендерсон ко заби преку хауард штама беше...

ко сме кај забивките веќе, еве како клипси се загреват

Ајде сега ќе одиме и со цртање, Блок 3 од прво одделение. Грев во смисол 1)дека се тим со традиција, и 2) моментално тим со супер ѕвезди, 3) нормално дека Лејкерс е боље да иде во плеј оф него Јута. 4) Ова за вистинските љубители на кошарката не за хејтерите како тебе и Џони. Точно е дека со добра игра се оди во плеј оф, јас нигде не го порекнав тоа, но еве после Ол Старот Лејкерси играат одлично. И стварно не знам како можеш да јадеш гомна за Коби, значи погледни ги сите статистички категории, бројките доволно говорат за него, погледни ги и за последниве 6-7 утакмици, погледни му ги процентите во 4/4, прав лидер, го носи цел тим на грб, вчера да не беше он 30 разлика ќе загубеа Лејкерс. Океј е да не го сакаш, ама пред фактите и Боговите молчат. Се излигавил ама ги посра Хоукси, и му донесе победа на Лејкерс, најбитното од се.
И јас ако сум опинок ти си босоног, just sayin.

1) абе остај ти тоа традицијата , се фатил за традицијата, та традицијата.:pos: .....мене ме заболе за традицијата на ЛА искрено и било кој тим НБА, треба правдина и резултати а не традиции и плејоф на вересија, туку заслужено и со малку напор !

2) супердвезди ништо не значат....................кај Лакерс се само на хартија оваа година=супертикви, по прикажаното .....се повторува историјата од 2003, не ја научивте лекцијава за супердзвезди :свиркам:

3) "НОРМАЛНО" Е БИДЕЈКИ ТИ Е КОБИ НА АВАТАР :pos:............. не е нормално, туку е лудило напротив...........тоа само по твој критериуми ............по прикажаното Utah си е заслужено 7 место и со оглед дека ги нема твоиве "супердзвезди " и пред се млади дечки игра одличен баскет (ти не оти ги гледаш Utah) СИГУРНО НЕ ИМ ГИ ПОКЛОНУВААТ ПОБЕДИТЕ НИВ !!!!!! а и еден Enes Kanter STRIKE пружи феноменалнта партија пред некој ден, иако е "мочко" за твоиве "супердзвезди" .......си играат дечките и се таму кај што се, истото и за Houston , Warriors итн.............тебе што ти е криво тоа е друга работа , па ми кажуваш прикаски за тоа што било "нормално " и факти од гз !

4) јас не сум вистински љубител ........ЈЕБИГА

а за утакмицата со Атланта , и коментаторите баш коментираа дека и +1 може да се суди за Teague..........КОБИ реши со поклон од судиите

вие фановите од ЛА може до крајов да стискате палци само дека некој од Houston , Warriors, Jazz itn ке играат слабо и да фрлате по некоја клетва да им оди јабана некој играч со повреда, па така да калкулирате............

ај сега, може да повториш пак за традицијата, КОБИ .................:pos::pos:

Убаво вика Стивен Еј Смит за Тандер.
Немаат проблем да победат, ама не се истиот тим без Харден. Не се среќни. Долго ќе патат од овој потег играчите. Кој секако не е лош за во иднина но за сезонава е и те како лош. Можеби подобро ќе беше да се оттарасат од Вестбрук а да го остават Харден, затоа што гледате сите и сами Харден полека станува суперстар. Вестбрук па, троши по еден тон топки на натпревар и е сеуште незрел. Мартин можда има авериџ од 15,16 поени но не е Харден тип на играч кој може сам да реши утакмица. Баш поради сево ова мислам дека и да стигнат во финалињата, повторно ќе изгубат од Мајами. Не им гледам друг конкурент во освојување титулата на Мајами на истокот, а ни на западот со ваква Оклахома.

1) абе остај ти тоа традицијата , се фатил за традицијата, та традицијата.:pos: .....мене ме заболе за традицијата на ЛА искрено и било кој тим НБА, треба правдина и резултати а не традиции и плејоф на вересија, туку заслужено и со малку напор !

2) супердвезди ништо не значат....................кај Лакерс се само на хартија оваа година=супертикви, по прикажаното .....се повторува историјата од 2003, не ја научивте лекцијава за супердзвезди :свиркам:

3) "НОРМАЛНО" Е БИДЕЈКИ ТИ Е КОБИ НА АВАТАР :pos:............. не е нормално, туку е лудило напротив...........тоа само по твој критериуми ............по прикажаното Utah си е заслужено 7 место и со оглед дека ги нема твоиве "супердзвезди " и пред се млади дечки игра одличен баскет (ти не оти ги гледаш Utah) СИГУРНО НЕ ИМ ГИ ПОКЛОНУВААТ ПОБЕДИТЕ НИВ !!!!!! а и еден Enes Kanter STRIKE пружи феноменалнта партија пред некој ден, иако е "мочко" за твоиве "супердзвезди" .......си играат дечките и се таму кај што се, истото и за Houston , Warriors итн.............тебе што ти е криво тоа е друга работа , па ми кажуваш прикаски за тоа што било "нормално " и факти од гз !

4) јас не сум вистински љубител ........ЈЕБИГА

а за утакмицата со Атланта , и коментаторите баш коментираа дека и +1 може да се суди за Teague..........КОБИ реши со поклон од судиите

вие фановите од ЛА може до крајов да стискате палци само дека некој од Houston , Warriors, Jazz itn ке играат слабо и да фрлате по некоја клетва да им оди јабана некој играч со повреда, па така да калкулирате............

ај сега, може да повториш пак за традицијата, КОБИ .................:pos::pos:

Остај настрана се, џабе ќе пишуваме нема да се разбереме, знаеме што и како мислиш за Лејкерс, него одговори ми зошто не свирнаа ОЧИГЛЕДЕН фаул врз Коби на минута до крајот, а им ја доделија топката на Атланта, згора на тоа и ја прегледуваа снимката судиите? Судиите ли им се криви на Хоукси што во последниот напад Смит се заплетка во камерманите?

не беше нешто посебно забивката незнам шо се крена толку фама.. џералд хендерсон ко заби преку хауард штама беше...

ко сме кај забивките веќе, еве како клипси се загреват
Така де ова од коби или од некој остали не се важи,не било нешто посебноo_O.Само од твојот играч са атракцие,а пази пола од нив му се фаул у напад,само судијете мижат пред тој факт.

Абе гледам никој не спомнал, Мајами има 16 победи по ред, тоа е рекорд на франшизата на Мајами, претходниот беше поставен 2006 кога Вејд, Шек и компанија нанижаа 14 победи по ред.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom