NBA Playoffs 2013

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny Tran
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во НБА за 2013

• Вкупно гласачи
    194
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Инаку некој да ми каже што е работава со Џексон од Спарси,дали се пензионира,дали замина од тимот?

Го отпушти Поповиќ,причина не знам и мене ми е чудно со оглед дека играше добро минатата сезона

Трауми ќе имаат Џејмс и компанија. Такво цунами одамна неам гледано.

ova ko dalas da gi gleav 2011ta...so peja i terry protiv lakers

Raping им направија Спарси,ги убија во секој аспект.
Гери Нил и Дени Грин ебани машини вечерва!

Или Селтикс против ЛА, газењето во мајсторката за титула. :D

Сан Антонио па каква е тоа екипа па па па :cuc::cuc:
Небо се отворило :vozbud:

Мајами комплетно разбиени. На крајот на утакмицата изгледаа изгубени на теренот. Neal и Green се надминаа себеси. Тоа е големината на Попович, успеа да извади победа во финале во НБА со Паркер на клупа заради повреда и брилијантни партии од два играчи кои до пред некоја сезона беа на работ од барање на кариера во Европа.

Се ќе зависи од повредата на Паркер. Ако е фит за игра натаму, си останувам на мислењето дека Сан Антонио ќе победи, но ако е повреден, нема да ме чуди Мајами на големо да се врати во серијата и да врзе неколку победи по ред.

Wade drugar e u igrava od 2003ta postar e od Tony Parker....igra so problem so kolena sezonava...

Коби претходната сезона цела ја помина со инјекции, Џордан со тровање пред утакмица играше, Вилис Рид со скинат мускул влезе да игра, Пирс го извадија на раце и се врати после и ги сокапа(мада мислам ова малце глума беше :D)....
Е тука се гледа големината на играчот, посебно заради тоа што Вејд и не ја изигра толку лошо регуларната сезона, во ред му беа бројките и сега одеднаш у плејоф магично он носи стара повреда и неможе да игра :).

Овие да фрлеа машина за перење ке влезеше :D
Еве и Ксаго спомна, Поп какви само играчи направи од Нил и Грин, секоја чест :cuc:

Само не ми е јасно што се деси со Леброн кога остана 1 на 1 со Сплитер и имаше цел напад, како да се уплаши малку човекот :unsure:. Ситуацијата беше као: Where are your balls maaaan? :eek:
Грин еве сега читам со малку провокација кон Леброн, вика дека самиот се сопрел, незнаел ни он зошто толку лошо играл.:D

SAN ANTONIO-- Following the Spurs' 113-77 evisceration of the Miami Heat in Game 3 of the NBA Finals, Spurs G Danny Green (27 points, four rebounds) said in his post-game presser that it was in part the Spurs' defense, and in part LeBron James "stopping himself" that lead to a dismal performance from the reigning MVP.
"We've done a great job helping each other on team defense," Green said. "But obviously we know what kind of player LeBron is. We know he's not at his best right now. He missed a lot of shots he normally makes. We're sure in Game 4 he's going to come out a lot different.

"LeBron is not just us stopping him. He's kind of stopped himself out there and we're getting a little lucky."
Green was asked on follow-up how James is stopping himself.
"Obviously we're making it tough for him. But you guys have seen him all year at his best, and how he can perform. Obviously he's not doing that right now. I don't know what it is."
This is an awesome example of how a player can try and compliment a player and remain humble, implying that it's not the defensive work of the Spurs and that LeBron just had a bad game, and how it can sound like his opponent is criticizing him. Or, Danny Green is slyly putting the boots to James. One or the other.
James shot just 7-of-21 from the field for 15 points and was a -32 in the game.
"I have to do better," James said after the game. "If I'm better, we're better and I have to be better. I'm putting everything on my chest and on my shoulders and I have to be better. My teammates are doing a great job and I'm not doing my part."

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom