Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
леброн во кливленд Vol. 2
колку и да ја шитна утакмицата на крај, он ги носеше на грб мајами цела утакмица
бош треба да се бута под кош за офанзивни, да игра во рекет, не да ми фрла тројки безвезе
вејд исто е дупка од последниов дел на сезоната па се до сега, а играше во старата форма цела сезона, али ајде со повреда се ебава
врти сукај, истата песна од лани. како шо стојат работите тешко дека мајами ќе ги мине индијана. не гледам кој би го сопрел под кош хиберт, и вест
жално за леброн, дава се од себе, додека другиве го скршија обрачот од цигли
не беше треш толк у прашање, му дае рука за куцањето и му се извинил за ''случајната'' тројка која дојде веднаш по куцањето. Ја така разбрав, добри другарчиња се они, а и нема основа тука за треш муабет, после таков потег на Џорџ.многу бизарно ми беше после забивката на џорџ и тројката на леброн, нешто треш ток па после леброн рака му пушта![]()
многу бизарно ми беше после забивката на џорџ и тројката на леброн, нешто треш ток па после леброн рака му пушта![]()
Мене баш ми се допадна ова меѓу леброн и пол џорџ. Повеќе ми беше глупо кога оној од Индијана скокна и го закачи Леброн мислам дека дури и сакаше да го задржи па нешто се закошка и доби техничка. Несакам кога се курчат и караат на терен. Инаку Индијана ми изгледаа малку поголеми хејтери Мајами беа покул. Инаку супер играат Инди баш би сакал да идат во финале и се разбира да изгубата од спарси. Но желби се едно и што е реално е друго. Сеуште сметам дека Мајами се главен фаворит за титула. Ама ќе им биде мноооогу тешко со Инди. Мајами играат лошо минус Леброн. Инди се добри во одбрана посебно под кош Хиберт царува а им иде и на периметар. Најголема страмота за Мајами е процент на слободни фрлања...страмота со тој %. Лошо играат но поентата со слободни ми е ај ако имаат лошо % од поле може Инди игра добро ама од слободни...страмота кога изведуваат слободни Хиберт не им стои под кошабе добро и баркли и џордан беа другарчиња ама не се лигаеа на сред утакмица онака... ама добро таква ја напраја лигата сега за се технички и казни...
rivals on court, friends off court... така треба да биди... а не да му се извинва за тројка шо дал. да фак