- Член од
- 1 март 2009
- Мислења
- 8.645
- Поени од реакции
- 10.401
парсонс ова година подобар од денг е.Само што Роуз, Ноа и Денг се едно 3-4 класи појаки.
Инаку Ноа да прочита за споредбава со Ашик сигурен сум дека ќе се почуствува навреден.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
парсонс ова година подобар од денг е.Само што Роуз, Ноа и Денг се едно 3-4 класи појаки.
Инаку Ноа да прочита за споредбава со Ашик сигурен сум дека ќе се почуствува навреден.![]()
комплетно се различни од булси....булси е во топ 3 дефанзивни тимови во лига а хјустон на тоа поле можеби се меѓу најслабите тимови во лигата.... Харден-роуз? немој ваква работа...харден е одличен во офанзивна..али дефанзивно е многу слаб...додека роуз има и одбрана и офанзива...исто и со Парсон денг....Денг е меѓу најдобрите дефанзивни играчи во лига...А Ашик да беше боље од ноа булси немаше да го пуштат....Ашик ја нема ни приближно енергијата која ја внесува на теренот......и јас ги сакам рокетси сезонава али па ќе кажам воопшто не се слични на булс...Хјусто си ги исполнија очекувањата оваа година, ако продолжат вака ке станат одличен тим. Мене ми се слични многу на Булси во поглед на играчите: супер ѕвезда на бек(Харден-Роуз), добар центар што пред се игра во одбрана и скока(Ашик-Ноа) и крило што многу често знае да даде по 20-25 коша кога главниот играч е повреден или не е во игра.(Денг-Парсонс) Е сега да, им фали едно високо крило и играчи од клупа. А незнам ни дали ке можат да тераат до крај со овој тренер. Факт е дека тимови што играат кошарка со многу примени и дадени поени не стигнуваат далеку...Феникс неколку години го тераше тоа со Дантони, ама најмногу што стигнаа им беше конференциско финале.
http://www.rezultati.com/zdrijeb/0l4l9qpR/jXP2bpb1/#drawАко Денвер загуби утре наутро (04:40) Сан Антонио со Голден Стејт ќе игра?