P
PewDiePie
Гостин
Ајде Бостон врти ја ! 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Може бе!нека дојде Хауард у Хјустон па ќе праиме муабет
не значи дека ако не го бива во Л.А нема да го биде на друго место... не е он крив што лејкерс неможат асален тренер да најдат....aman be so toj Howard...kako ke funkcioniraat harden i howard ziti majka....ne naucivte li deka nema mozok howard i deka tolku od nego ne biduva igrac
Хјусто си ги исполнија очекувањата оваа година, ако продолжат вака ке станат одличен тим. Мене ми се слични многу на Булси во поглед на играчите: супер ѕвезда на бек(Харден-Роуз), добар центар што пред се игра во одбрана и скока(Ашик-Ноа) и крило што многу често знае да даде по 20-25 коша кога главниот играч е повреден или не е во игра.(Денг-Парсонс) Е сега да, им фали едно високо крило и играчи од клупа. А незнам ни дали ке можат да тераат до крај со овој тренер. Факт е дека тимови што играат кошарка со многу примени и дадени поени не стигнуваат далеку...Феникс неколку години го тераше тоа со Дантони, ама најмногу што стигнаа им беше конференциско финале.абе дурант не треба да пробва да се прај ко леброн со тимска игра нешто асистенции скокови, не ти е тој таков тип на играч, едноставно треба да распали ко мело шо прај по 30-35 шута утакмица и онака немат друго офанзивно оружје оклахома.
а ашик е одличен нема потреба хјустон да оди по хауард ова лето, и онака големи се шансите да ја драпа работата тој. нека си земат еден плеј добар и едно високо крило и средени се за наредните 4-5 години
Само што Роуз, Ноа и Денг се едно 3-4 класи појаки.Хјусто си ги исполнија очекувањата оваа година, ако продолжат вака ке станат одличен тим. Мене ми се слични многу на Булси во поглед на играчите: супер ѕвезда на бек(Харден-Роуз), добар центар што пред се игра во одбрана и скока(Ашик-Ноа) и крило што многу често знае да даде по 20-25 коша кога главниот играч е повреден или не е во игра.(Денг-Парсонс)