NBA Playoffs 2013

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny Tran
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во НБА за 2013

• Вкупно гласачи
    194
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
JASNO MI E SE....SAKAAAT POVEKE UTAKMICI NE DAVAAT MIAMI DA TEPA...UREDU E

И мене јасно ми е, се дрзнаа Леброн да го исклучат,ќе има чистка во судската управата на НБА

Cekori mu sudat na wade koa ne naprai cekori toa e toa...kraj

Ааа што читам ја тоа.на Инди им помогнале судиете а:pos::pos::pos:,дали сте вие при свест бе?Имаше лошо судење тоа да,се знае каде е Крафорд таму се контроверзите.Ама дека суделе против Мајами тоа малу морген.Абе чист кош им поништија на Индијана алооо,у момент коа се крши резултатот.Ама ајде ве разбирам одма почнуате да плачете,бидите реални и признајте дека го кркнавте поштено.Ја не знам што очекувавте дека ќе исдоминирате како против Чикаго,кој патем беше десеткуван.

StephensonFlop.gif

aj na lebron isklucuvanjeto....ali na wade kolku ne bea cekori auuuuuuuuuuu....posebno za nba standard kade sto setaat po 10 cekori praat.........ova e strasno vidoa deka shane dade trojka i svirnaa...hahahahah

ете ти ги чекорите плачко еден,и напиши на гугл basketball rules пошто очигледно не ги знаеш
а за гифот со Стивенсон,да беше Вејд ќе паднеше ко покосен.

JASNO MI E SE....SAKAAAT POVEKE UTAKMICI NE DAVAAT MIAMI DA TEPA...UREDU E

ти бе салам си или не си салам..со кое лице пишуваш за судиите??..треба да те потсеќам на минатогодишното финале и на третата и четвртата утакмица против Оклахома каде судиите правеа грабежи за Мајами да ги добие натпреварите??..зарем фан на Мајами има право да зборва за судиите?

Врска нема од чекори, ова дури ни во Европа не се суди. Само прво го глеав, после заспав, иначе многу тапа судење имаше, ептен свиреа глупости судииве и на двете страни. Ќе го доглеам после и второто полувреме па ќе кажам што како.

Лошо беше судењето на двете страни вчера. Иако можеби повеќе грешки имаше во корист на Индијана.

јас не ни се замарам со судењето освен ептен ако е екстремно кон едната страна ( пример кингси-лејкерс 2002 ) шо и ретко се случува или пак ако има некоја фатална грешка во последните секунди шо исто така ретко се случува сега со новата технологија, снимки и проверки на секое...

но нормално тимот ако ти изгуби мора негде да бараш утеха. нормално судиите се секогаш тука пошто неможиш да си хејташ на своите ѕвезди иако ти биле срање ( бош, вејд ) .. нормално тука исклучок, лејкерс ( кај нив освен коби се се фрла под воз, без разлика колку успех ти донесол играчот, пр. Гасол )

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom