NBA PlayOff 2008

• Креатор на темата Креатор на темата mALEFACTOr
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Пу бе мајката, а баш ми се гледаше...а ете, денес неможам :(

Орландо - Торонто 4-1
Јута - Хјустон 3-2
Ќе биде опасно. Ајде до година на Алфа НБА со Љубомир Николовски (најдобриот на сите времиња)

Hjuston nema sansi vo Solt lejk siti,Juta e strasno dobra ekipa i potaen favorit za finale,a ova za Alfa,od tvoja usta vo bozji usi.

Ќе биде опасно. Ајде до година на Алфа НБА со Љубомир Николовски (најдобриот на сите времиња)
Информацијава ти е официјална или?

Hjuston nema sansi vo Solt lejk siti,Juta e strasno dobra ekipa i potaen favorit za finale,a ova za Alfa,od tvoja usta vo bozji usi.

Зошто да нема шанси!!!Хјустон и се е можно:helou: Ако се распуца T-Mac!!!

Информацијава ти е официјална или?
90% сум сигурен. Пошто имам другар сега у алфа ќе почне да работи а таму директор е Љубомир Николовски, и Алфа од 5 Мај(најверојатно) ќе почне со нова програма и се збори дека од година и НБА со Љубо.

Да не знае некој што ќе има вечер на МТВ, во колку саат?

Бостон - Аталанта , до 2 во живо на МТВ ...

најдосадната , каде ја најдоа , Кливленд или Јута ќе беше подобро ...

Не знам дали ја гледаше оваа серија, ама кога се игра во Атланта е лудница,затоа не избрзувај со коментари, "најдосадната" испадна најинтересна-како што и се очекуваше.

Не знам дали ја гледаше оваа серија, ама кога се игра во Атланта е лудница,затоа не избрзувај со коментари, "најдосадната" испадна најинтересна-како што и се очекуваше.

И да знаеш , само најинтересна беше 4 четвртина , лудница , Бостон паднаа на колена , изгледаа како маалска екипа во однос на Атланта , заслужена победа на Атланта . Али не верувам дека ќе успејат да направат изненадување во Бостон .

Утре во 22 и 45, Лејкерс - Јута на МТВ Собраниски Канал!

За вечер :

Детроит - Орландо 1.35 3.30 , со хендикеп + 7

ЊуОрлеанс - СанАнтонио 1.60 2.20 , со хендикеп +3

Мислам дека Детроит - Орландо ќе биде луда утакмица , па ставив неколку типови : над 189 коша 7/10 , Орландо 2 ( со хендикеп ) 7/10 и Орландо чиста 2 3.30 3/10 .

Детроит ми се видеа слаби против 76-ките , за разлика Орландо играа солидно против Рапторите .

За втората , очекува тесна победа на СанАнтонио ..

За втората , очекува тесна победа на СанАнтонио ..

Колку се радувам кога некои очекувања не се остваруваат. 19 коша разлика за Њу Орлеанс Хорнетс.
Единствено ми е криво што не го гледав тој меч. Perfecto наоѓај некоја нова p2p телевизија што пренесува NBA :)

Perfecto наоѓај некоја нова p2p телевизија што пренесува NBA :)

Ех сега се малку натпревари и сите ги гледам на ТВ :) Еве Лејкерс ќе е на МТВ1 , а Бостон-Атланта ќе е на NBATV. Ама како и да е, пишувајте во текот на денот за која утакмица ви треба линк па ќе се потрудам да најдам.

П.С XS_Sports ја хакнаа , па сега типот ја направи страната "private". Истата судбина ги снајде и многу други слични страни. NBA ги стегна врвките во play off-от. Ама сепак може да се најде уште по некоја страна,само пишете во текот на денот , па ќе пастирам по некое линкче :)

vcera imase nesto na zapateiro.com

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom