Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе нек си ебат матер што касно им е да ги дадат лејкерс01:00 NBA play off Conf 1/2 Finale Game 3: Indiana - Miami DIREKTNO
02:00 NBA play off Conf 1/2 Finale Game 4: Philadelphia - Boston DIREKTNO
21:30 NBA play off Conf 1/2 Finale Game 3: LA Clippers – San Antonio DIREKTNO
Да, они се куртони, што не гледаат на нас Европејците како ни одговараАбе сеа видов на нетов, Америве се куротни, сите утакмици меѓу Оклахома и Лејкерс се многу доцна по средноевропско време. Првите две од 3 и пол другите две од 4 и пол, е сеа не знам кое време ќе се играат другите утакмици, нормално доколку има потреба за тоа, 5тата, 6тата и 7мата...
Знам, секоја година исти маки тераме со западов. Башка џабе зборам кога на запад од увек се играле утакмиците покасно, зборам за плеј оф, освен недела каде обично се од 21 и 30 и сабота евентуално од 1 инаку преку цела недела играат или од 3 и 30 или од 4 и 30. Тиња!Да, они се куртони, што не гледаат на нас Европејците како ни одговара
Секоја година е така со Западот. Овие на Истокот мислам дека сите се само 6 саати разлика, додека на Западот со ЛА мислам дека е 9 саати разлика. За Оклахома не знам како е.
Ѕвер... ама има и појак од него (додуша пензиониран е).Кога сме кај Попович, нема појак, нема во моментов.