NBA Finals 2012

Кој ќе биде шампион во НБА за 2012

• Вкупно гласачи
    229
  • Гласањето е завршено на .

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Wohoooooo(y)

Во Недела ќе биде полесно.
Told ya.

Гледам и Лејкерси ја завршиле работата.
Сан Антонио-Клиперс/Мемфис
Оклахома-Лејкерс
Мајами-Индиана
Филаделфија-Бостон

Некој стручен да ме просветли, дали Филаделфија со тоа што ќе го победи Чикаго, ќе има предност од домашен терен против Бостон, иако завршија 8?
Мислам дека не е така, затоа што ако добро се сеќавам, лани не беше така за Мемфис, кога го победи Сан Антонио.

Член од
29 јануари 2012
Мислења
2.172
Поени од реакции
3.719
Told ya.

Оклахома-Лејкерс
Мајами-Индиана
Филаделфија-Бостон

Некој стручен да ме просветли, дали Филаделфија со тоа што ќе го победи Чикаго, ќе има предност од домашен терен против Бостон, иако завршија 8?
Мислам дека не е така, затоа што ако добро се сеќавам, лани не беше така за Мемфис, кога го победи Сан Антонио.
Мислам дека ке играат во гости не мислам туку така ќе биде :P

Член од
9 јули 2008
Мислења
256
Поени од реакции
75
Told ya.
99% сум сигурен дека се гледа кое место си завршил сезоната.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.868
Поени од реакции
44.685
Атланта неспремни вечерва за било какво парирање. Одлични Бостон, пуштам рака.

И греота е играч ко Рондо да е ставан во trade rumours ко шо се деси ова сезона. Играч вреден злато.
Ставен е во трејд шпекулациите зашто имал лоши односи со управата, наводно ептен бил дигнат според тоа што го читав на нетот, зашто и ја барав објаснување за тоа, инаку со Риверс стои одлично, он самиот збореше дека чиста глупост е да се стави он на трејд листа што значи проблемот е со некој друг од '' горе ''.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Добро бе тројката за за 84-84 и тој 2+1 од неверојатно тешка позија на -5 кој ги даде. Џејмс да не е крив, шо Вејд можеше да изигра акција а отиде од нигде никаде да шутира. Ај бе малце мислам приберите се, доста со тоа хејтање.

п.с Браво за Бостон.

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
секогаш се гледа кој тим, кое место е завршил во регуларната сезона. така да во овој случај Бостон ќе има домашна предност

Член од
23 август 2010
Мислења
39.256
Поени од реакции
113.212
Told ya.

Оклахома-Лејкерс
Мајами-Индиана
Филаделфија-Бостон

Нема врска тоа, Филаделфија и да пројде до конференциското финале нема да ја има предноста на домашен терен. Се до големото финале се гледа кое место си завршил во конференцијата и доколку си пласиран послабо од противникот тогаш тој ја има предноста на домашен терен, а додека во големото финале се гледа меѓусебниот скор на екипите од регуларниот дел од сезоната, а доколку имаат исто победи и порази тогаш се гледа кој имал подобар скор севкупно во сезоната.

Figaro

la vita e bella
Член од
2 март 2009
Мислења
648
Поени од реакции
410
Ајде вечер Сан Антонио чистка !

Член од
30 октомври 2010
Мислења
919
Поени од реакции
907
Ќе ја даваат клиперс вечер на ск?

Arioth

Purpletrator
Член од
20 февруари 2007
Мислења
527
Поени од реакции
82
Како играт Сан Антонио во завршницата од лигата и на почетокот од плејоф-от........уффф....со оваа игра можат и до титула

Член од
1 март 2009
Мислења
8.632
Поени од реакции
10.350

Незнам дали имате сетено дека Клипси не се бричат дури не отпаднат од плејофот

а како шо тргнале тоа нема да биди за брзо!!!!!!

Dr.House

Аудиофил
Член од
18 февруари 2010
Мислења
2.549
Поени од реакции
3.847

Незнам дали имате сетено дека Клипси не се бричат дури не отпаднат од плејофот

а како шо тргнале тоа нема да биди за брзо!!!!!!

Ах уште да ви играше берон дејвис како црна верзија на дамлдор ќе се направеше... :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom