RocknRolaa
Rafa Para Siempre
- Член од
- 21 февруари 2010
- Мислења
- 6.869
- Поени од реакции
- 9.740
Ако добро го слушнав Милер, процентот на реализација на Бостонци во прво полувреме е 64 %. Damn!
сам се прогласил Крал . додека беше во Кавалирс, фановите на Кливленд го нарекоа КралНезнам што да кажам... Ќе се декларирам како најголем фан на Њу Јорк во Македонија (самопрогласен, како Џејмс што се прогласи за КРАЛ) оваа сезона од 66 меча изгледав околу 60... И со добро и со лошо ги бодрев. Побелев во коса заради нив...!! Ми се случо денеска (веќе вчера) да не ги гледам заради празникот ама последните 20 секунди другар ми вршеше директен пренос на телефон... Незнам што да кажам... ако треба да не ги гледам и да победат ќе ги оставам до крај...!!! Мело си е Мело, СТАТ си е СТАТ.... RISE UP NY....!!!! Треба да пишаме историја оваа година... Прва екипа што се вратила од 0-3...!!!!!
Go NY... Go New York Goooo, Go NY... Go New York Goooo!!!!!!
--- надополнето: 7 мај 2012 во 02:22 ---
И ако некој не му е тешко и најде торент од утакмицата или некој термин да ја гледам на интернет, го молам да ми прати...!!
Уживај си ти све ќе си дојде на свое ќе распали коби кога ќе биде најпотребноИ како што ми мириса на мене пак ќе гледаме стара песна како лани, Мајами ќе си пројде лесно бар до конференциско финале, а може и до големото финале, а леброн ќе си дреме у ќош кога ќе треба да се решава утакмица.
Најискрено, фан на Лејкерс сум и Коби го сакам највеќе на светот, ама не го разбирам Леброн. Кој му курац БРЕ, зошто не ја грабне таа ебана топка во последниот напад и зошто не иде до крај или зошто не шутира. Ја воопшто не го мразам него, само се курчам кога ми го прават боље од Коби, е тоа е веќе ептен лош муабет, иначе го поштуем ептен али не го сфаќам зошто е усран.. Нејсе, негов проблем.
Мело изигра страшен натпревар иако можеше многу да ја ебе работата со двете промашени слободни фрлања на крај. Вејд пуцаше слободни полошо и од Шек, а Амари мислам дека у живот не бил понапален, прав ЅВЕР, секоја чест.
П.с. Како му отиде коленото на Берон Дејвис Да му се намочам у плеј офот, мислам дека побаксузен никат не бил, милион повреди се исподесија.
--- надополнето: 7 мај 2012 во 04:52 ---
Како што забележав Лејкерси имаат 4 фаули во првото полувреме!!!! Па како сакаат да добијат утакмица ако имаат само 4 фаули во едно полувреме, одбрана играат или си го дрват? Не ја гледам утакмицава зашто цел компјутер ми е сјебан, све живо и диво ми сецка, и боље, само ќе се нервирам...
Зошто?Еданата ситуација беше играње на обруч другата имаше фаул ама и галинари супер одглуми.Шо сакате речите али колку толку судииве имаја можеби не големо али клучно влијание во победава на ЛА .
Бравос, немам зборови!I.Q. level = градинка
Судиите ја ебаја минатата утакмица со Денвер во 3та четвртина кога се кршеше резултатот. Прво не досудија чист Goaltending на "блокадата" од МекГи и после очигледна топка за Лејкерс која од Авион се гледаше дека играч од Денвер ја избаци во аут (а све тоа се дешаваше при негатива од само 2 поена на Лејкерс) беше доделена на Денвер.Шо сакате речите али колку толку судииве имаја можеби не големо али клучно влијание во победава на ЛА .