NBA Finals 2012

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny Tran
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во НБА за 2012

• Вкупно гласачи
    229
  • Гласањето е завршено на .
ЛА намерно ја однесоа серијата до 7 натпревари само за да го имаат Артест спремен за Оклахома. Без многу труд поведоа 3-1 и после пуштија да се игра 7-ми натпревар. Било кој што не е приврзан кон некој клуб од НБА можеше да го забележи тоа. Едноставно Артест им треба за со Грмотевиците. Што се однесува до тој дуел, мислам дека ќе биде максимално неизвесен,но пред се ќе гледаме добра кошарка. Предвидувам најмалку 6 натпревари.

BTW немој некој да мисли дека сум пристрасен кон ЛА, бидејќи воопшто НЕ сум, туку само реално гледам на работите.

Ти ова озбилно или ?

Крајно. Евентуално да имаа на ум 6 натпревари. Верувај дека е така. Вака го имаат Артест за наредна рунда + еден натпревар повеќе дома каде се наплаќа поголема влезнаца. Како и да е Нагетс се минато и треба ЛА да гледа кон Оклахома.

Како и да е, интересно ќе биде и во Мемфис вечер. Сан Антонио би бил голем фаворит во наредната рунда, поради големата пауза која ја имаа. Несомнено добро ќе им дојде на малку повозрасните Спарси

Крајно. Евентуално да имаа на ум 6 натпревари. Верувај дека е така. Вака го имаат Артест за наредна рунда + еден натпревар повеќе дома каде се наплаќа поголема влезнаца. Како и да е Нагетс се минато и треба ЛА да гледа кон Оклахома.

Како и да е, интересно ќе биде и во Мемфис вечер. Сан Антонио би бил голем фаворит во наредната рунда, поради големата пауза која ја имаа. Несомнено добро ќе им дојде на малку повозрасните Спарси

и сеа со оклахома ќе ги пуштат така ли :pos:

Нема за што да ги пуштат сега. Го добија она што го сакаат. Втора рунда + спремен Артест.

A Сан Антонио ко на распуст да се или така ми се чини?

Може линк за вечер Мајами - Индијана?

Има некој асален стрим од Клиперс-Гризлис?

drogba.gif

Who cares about the clippers and grizzlies :pos:

Aли кој смо туе судиите им се најмалу криви на клиперси, али ај нека ти биде ! :)

па да им се посерам на СпортКлуб
исто срање ко лани МТВ, преку 1 месец дават утакмица
сега плејоф, најинтересните дуели, они тенис ќе ми давале на 1от канал, а дур на некој си 15ти канал Мајами-Индијана :tapp:
битно финалето ќе го давале :cautious:

Who cares about the clippers and grizzlies :pos:

Aли кој смо туе судиите им се најмалу криви на клиперси, али ај нека ти биде ! :)
Says the Pistons fan :pos:

Епа ако се земи во обзир дека сите утакмици завршија со по 2-3 поени разлика, да судиите имаат големо значење

Иначе многу уплашено играт засега и двете екипи, добри во дефанзива ама лоши во нападот се игра бавно никој не ризикува за да не се оддалечи противникот со повеќе разлика

па да им се посерам на СпортКлуб
исто срање ко лани МТВ, преку 1 месец дават утакмица
сега плејоф, најинтересните дуели, они тенис ќе ми давале на 1от канал, а дур на некој си 15ти канал Мајами-Индијана :tapp:
битно финалето ќе го давале :cautious:
СК ќе даваат НБА, само не на каналите што им се во МКД.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom