NBA Finals 2012

Кој ќе биде шампион во НБА за 2012

• Вкупно гласачи
    229
  • Гласањето е завршено на .

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
ЛА намерно ја однесоа серијата до 7 натпревари само за да го имаат Артест спремен за Оклахома. Без многу труд поведоа 3-1 и после пуштија да се игра 7-ми натпревар. Било кој што не е приврзан кон некој клуб од НБА можеше да го забележи тоа. Едноставно Артест им треба за со Грмотевиците. Што се однесува до тој дуел, мислам дека ќе биде максимално неизвесен,но пред се ќе гледаме добра кошарка. Предвидувам најмалку 6 натпревари.

BTW немој некој да мисли дека сум пристрасен кон ЛА, бидејќи воопшто НЕ сум, туку само реално гледам на работите.
Ти ова озбилно или ?

Arioth

Purpletrator
Член од
20 февруари 2007
Мислења
527
Поени од реакции
82
Крајно. Евентуално да имаа на ум 6 натпревари. Верувај дека е така. Вака го имаат Артест за наредна рунда + еден натпревар повеќе дома каде се наплаќа поголема влезнаца. Како и да е Нагетс се минато и треба ЛА да гледа кон Оклахома.

Како и да е, интересно ќе биде и во Мемфис вечер. Сан Антонио би бил голем фаворит во наредната рунда, поради големата пауза која ја имаа. Несомнено добро ќе им дојде на малку повозрасните Спарси

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
Крајно. Евентуално да имаа на ум 6 натпревари. Верувај дека е така. Вака го имаат Артест за наредна рунда + еден натпревар повеќе дома каде се наплаќа поголема влезнаца. Како и да е Нагетс се минато и треба ЛА да гледа кон Оклахома.

Како и да е, интересно ќе биде и во Мемфис вечер. Сан Антонио би бил голем фаворит во наредната рунда, поради големата пауза која ја имаа. Несомнено добро ќе им дојде на малку повозрасните Спарси
и сеа со оклахома ќе ги пуштат така ли :pos:

Arioth

Purpletrator
Член од
20 февруари 2007
Мислења
527
Поени од реакции
82
Нема за што да ги пуштат сега. Го добија она што го сакаат. Втора рунда + спремен Артест.

Член од
9 јули 2008
Мислења
256
Поени од реакции
75
A Сан Антонио ко на распуст да се или така ми се чини?

Член од
29 јануари 2012
Мислења
2.172
Поени од реакции
3.719
Може линк за вечер Мајами - Индијана?

Dr.House

Аудиофил
Член од
18 февруари 2010
Мислења
2.549
Поени од реакции
3.847
Има некој асален стрим од Клиперс-Гризлис?

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
па да им се посерам на СпортКлуб
исто срање ко лани МТВ, преку 1 месец дават утакмица
сега плејоф, најинтересните дуели, они тенис ќе ми давале на 1от канал, а дур на некој си 15ти канал Мајами-Индијана :tapp:
битно финалето ќе го давале :cautious:

Член од
1 март 2009
Мислења
8.632
Поени од реакции
10.350
Who cares about the clippers and grizzlies :pos:

Aли кој смо туе судиите им се најмалу криви на клиперси, али ај нека ти биде ! :)
Says the Pistons fan :pos:

Епа ако се земи во обзир дека сите утакмици завршија со по 2-3 поени разлика, да судиите имаат големо значење

Иначе многу уплашено играт засега и двете екипи, добри во дефанзива ама лоши во нападот се игра бавно никој не ризикува за да не се оддалечи противникот со повеќе разлика

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.930
Поени од реакции
45.018
па да им се посерам на СпортКлуб
исто срање ко лани МТВ, преку 1 месец дават утакмица
сега плејоф, најинтересните дуели, они тенис ќе ми давале на 1от канал, а дур на некој си 15ти канал Мајами-Индијана :tapp:
битно финалето ќе го давале :cautious:
СК ќе даваат НБА, само не на каналите што им се во МКД.

Kajgana Shop

На врв Bottom