Се слагам со твоите постови ( барем со поголемиот дел) ама те молам смени си начин на комуникација затоа што те бануваат нон-стоп. А се глеа дека пратиш поише НБА од 95% тука што пишуваат.
еј , ќути, и јас не го забележав дека 3 поста по ред играчов он не го знае, значи најдобриот играч на противничкиот тим, кој се шеташе низ "одбранава" на ЛА секоја утакмица и влегуваше како сака, иако е "метар и жилет" спрема "центриве" на ЛА, опасни врби !
а УСТВАРИ МИ КАЖА ДЕКА ЈАС НЕ СУМ ЈА ГЛЕДАЛ СЕРИЈАТА ама важно и ми кажа дека го знаел Чемберлеин и Ван ексел и династијата на ЛА и од што нема што да каже ја пушти плочата на ЛА да врти !
а да и муабетот дека уствари ЛА ги "мрзело" (а и минатата година со Далас ептен ги фана мрза, а иде плејоф ЛА ги фака мрза, ги "трујат" , де ова де она )
па да ми речеа мене дека ги "мрзи" ЛА, јас ке ургирав кај Штерн , ке му објаснев убоо дека ЛА не им се игра и он може така ке им ја дадеше титулата, ке немаше ни плајофф ни ништо . многу ПРОСТО зошто да чекаме до сабајле за да гледаме утакмици и после ненаспани
Абе кој мој ме спомнуваш мене ,најди еден мој пост каде што му се потсмевам на денвер ебате тоа само да се лупало бес врска.А тоа дека се надрипани ај обајсни ми како?кога имаа40 и кусур скока,од кој 25 офанзивни.И како тоа мамбата ќе се вадел па нели гледаш дека цело време беше удвојуван и вешто си го искористија тоа.Башка тоа ,кога беше потребно им лупна тројка и им ги скина крилјата на денвер.Инаку секоја чест за денвер ја напрвија серијата интересна,пред се голема зслуга за тоа имаше џорџ карл.спасија ептен глава Лакерс !
Steve Blakе =клучот, џокерот на тимот оваа партија кај ЛА, нема дилема, ја изигра за мене партијата на животот, плус и во 7 решавачка утакмица , се транформираше во Reggie, втор стрелец во тимот , 19 поени, засени многу играчи кои требаше демек да ја решат партијата. 5/6 за три . Да не беше овој негов ефорт и учинокот на Гасол ќе паднеше во вода, а мамбата ќе се вадеше дека бил болен
Повторно Лакерс беа надрипани !
Денвер, иако направија многу грешки (премногу за 7 утакмица), никогаш не се откажаа и на гостински терен што се вратија од 16 разлика во 7 утамица , кажува за разликата во квалитет кај овие два тима и менталитетот (кој за годините на Денвер е за почит), сепак на крајот последните 4-5 минути изиграа лошо. Харинтон ја имаше најдобрата партија оваа серија, штета што не беше по инволвиран предходните партии, сега ќе беа веќе наредна рунда. Галинари најмногу потфрли од сите. И покрај сите осцилации и слаба игра можеа да ја добијат партијата. Муабетите дека Лакерс биле поискусни, појаки, на центарска позиција и др. прикаски паднаа сите во вода , ќе доминирале !
БРАВО ДЕНВЕР (иде времето на овој тим !!!!!)
АЈДЕ СЕГА СИТЕ ОД ЛА ФАНОВИТЕ ( PETER, STEFAN, SYN, ROMANTICAR, ICEBOY, NINO, VANLOK ITN) ДА СЕ ИЗВИНИТЕ ЗА ПОТСМЕВОТ КОН ДЕНВЕР И МЕНЕ, КАКО РУТИНСКИ ЌЕ СТЕ ГО ДОБИЛЕ , А САМО ПОКАЖАВТЕ КОЛКУ РАЗБИРАТЕ НБА !!!!!
Чесна грешка друже... по непроспиена ноќ (со понекое пивце) и Раде Шербеџија лесно станува Шербе Радеџија.Vanlok Друже Тај Лосон се вика играчот.
Ајс, мислам дека се работи за случај на Лејкерс комплекс и одредени проблеми во раното детство.. Сигурен сум дека позади целата таа непријатна надворешност и негативна енергија се крие добра личност. Само треба да му помогнеме да излезе на површината.Vanlok дај бре остај го, не му реплицирај.
Теле се учи, вол не се учи
Абе остај го баш ми е интересен му се чудим на паметот, многу го заебавале у школо ради лајкерси па сеа има големи комплексиДобро бе нема опција Бан на ИП за овој?
Да да, не требаме во иднина да имаме толкава доверба во тимот за кој навиваме.АЈДЕ СЕГА СИТЕ ОД ЛА ФАНОВИТЕ ( PETER, STEFAN, SYN, ROMANTICAR, ICEBOY, NINO, VANLOK ITN) ДА СЕ ИЗВИНИТЕ ЗА ПОТСМЕВОТ КОН ДЕНВЕР И МЕНЕ, КАКО РУТИНСКИ ЌЕ СТЕ ГО ДОБИЛЕ , А САМО ПОКАЖАВТЕ КОЛКУ РАЗБИРАТЕ НБА !!!!!