- Член од
- 9 јули 2008
- Мислења
- 256
- Поени од реакции
- 75
Како тоа Грифин игра јако?Браво за Клиперс. Мислев дека Пол и Грифин нема да бидат 100% фит ама играат прејако. Кој не ја глеал серијава одма од Замунда, една од појаките серии.
Како тоа Грифин игра јако?Браво за Клиперс. Мислев дека Пол и Грифин нема да бидат 100% фит ама играат прејако. Кој не ја глеал серијава одма од Замунда, една од појаките серии.
Доста е и толку. Ако ја гледаше предходната и ако знаеш дека со Крис Пол влечат повреди ќе сфатиш.Како тоа Грифин игра јако?
Веруј ги гледав сите, јас зборам за оваа дека Грифин тотално се изгуби.Доста е и толку. Ако ја гледаше предходната и ако знаеш дека со Крис Пол влечат повреди ќе сфатиш.
Да се знај кој е ѕверBlakeGriffin32 напиша:Спарс-Јута 4-1
Оклахома - Далас 4-1
Лејкерс - Нагетс 4-1
Мемфис - Клиперс 3-4
Чикаго - Фили 4-1
Мајами - Никс - 4-1
Индиана - Орландо 4-1
Бостон - Атланта 4-2
Тоа е. Може да биде поспремен за следната.Веруј ги гледав сите, јас зборам за оваа дека Грифин тотално се изгуби.
Па мислим негде околу 10 поени и околу 5,6 скокаКолку имаше Антич придонес во финалево? поени, скокови?
http://www.rojadirecta.me/goto/eventosppv.me/canal-1.phpможе линк од стрим? зафанат ми е телевизорот немам кај да гледам house full of noobs