NBA Finals 2012

Кој ќе биде шампион во НБА за 2012

• Вкупно гласачи
    229
  • Гласањето е завршено на .
Член од
9 јули 2008
Мислења
256
Поени од реакции
75
Гледа, гледа, и има што да се гледа.
Вистиска плејоф атмосфера, тврд натпревар, неизвесен...
Најинтересни од првава рунда се дефинитивно и се надевам дека Мемфис ќе победат.

Член од
9 јули 2008
Мислења
256
Поени од реакции
75
Ајде Грифин нека пуши кур не е ова Пол Гасол па да се пичка!

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.765
Поени од реакции
11.753
Руди Геј... :cuc:
--- надополнето: 6 мај 2012 во 01:45 ---
Штета... не влезе последново. :D

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Каква кошарка :cuc:одлична игра од страна, на двата тима штета руди геј што не успеа да ги запечати клиперси

Ф

Фил Ајви

Гостин
добро бе никогаш нема да ми биде јасно во ситација кога им треба два поена да се шутира тројка од тешка позиција (Руди си мислеше трета среќа а?)... па појди на кош барај контакт плус шут имаше доволно време не ли сте го гледале ЛеБрон... на Клиперс можеше да им се случи истото тие што го направија во првиот натпревар ама ете Руди од мини-херој стана трагичар... има уште да се игра тука

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
добро бе никогаш нема да ми биде јасно во ситација кога им треба два поена да се шутира тројка од тешка позиција (Руди си мислеше трета среќа а?)... па појди на кош барај контакт плус шут имаше доволно време не ли сте го гледале ЛеБрон... на Клиперс можеше да им се случи истото тие што го направија во првиот натпревар ама ете Руди од мини-херој стана трагичар... има уште да се игра тука
Е да ама руди не е џејмс:)а плус тоа немаа тајм аут и мораа да појдат од своја половина

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Кај Мемфис ако не гледаме мајсторка никаде нема да гледаме мислам.

Ф

Фил Ајви

Гостин
Е да ама руди не е џејмс:)а плус тоа немаа тајм аут и мораа да појдат од своја половина
па не Руди туку тој што му ја даде (не знам точно кој беше) имаше простор од лева страна да помине... на влез сигурно ќе имаше ајде да кажеме полесна задача а не само механички да се бара Геј и да му се даде топка по секоја цена без разлика каде се наоѓа и од кого е чуван, а за време имаше доволно 5 сек. кога беа на противничка половина... како и да е изгубија а овие синиве грмотевици очигледно сакаат уште вечерва да ја завршат работата

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.710
Поени од реакции
11.948
Се спасија Клиперс на крајот. Од готово вересија направија. Инаку за Геј знаев дека ќе шутира тој на крајот и ќе промаши. Тоа обично така бива.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Така и за ова викавте па види 2-1 водат ;)
Мислам дека никој нема кажано, дека ќе бидат прегазени од Мемфис. Под прегазени подразбирам 4-1 резултат.
Сите се сложија дека ова е најинтересен двобој во плејофот.

Kajgana Shop

На врв Bottom