NBA Finals 2012

Кој ќе биде шампион во НБА за 2012

• Вкупно гласачи
    229
  • Гласањето е завршено на .

Dr.House

Аудиофил
Член од
18 февруари 2010
Мислења
2.549
Поени од реакции
3.847
Kevin Garnett <3 иако натпреваров беше мизерија..

повредата на смит е x factor.. оваа серија завршува 4-1 или 4-2

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Рекапот на нба е катастрофа и кај вас заебава?

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.812
Поени од реакции
30.696
Конечно Лосон да одигра супер утакмица.
Фарид ќе биде играчиште, ајде утре за 2-2

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
ЛА се мачат на гости цела сезона. Ај може со Денвер ќе биде полесно ама понатака у плеј-оф ќе го јадат на велико. Денес од 8 е првата Орландо-Индијана.

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Добро е што победи вчера Бостон,немаше ниеден расположен играч,Рондо направи трипл дабл а толку лошо играше тоа е чудо :)
4-тата утакмица сигурен сум дека Бостон убедливо ќе ја добие.
Вечер пак има на спортклуб утакмица Клиперс-Мемфис уживање !

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Дечки кажете ја состојбата на Ноа? Ќе биде способен да игра во серијава со Фили? Инаку како што очекував тешка серија ќе биди оваа со Фили без Роуз па дури и да ги поминиме немаме шанса за понатаму, не ми е јасно како во последните 7-8 минути постигнавме само 5 поени!!!!!!!!!!!!!!!!!!

M

MrzaRules

Гостин
Дечки кажете ја состојбата на Ноа? Ќе биде способен да игра во серијава со Фили? Инаку како што очекував тешка серија ќе биди оваа со Фили без Роуз па дури и да ги поминиме немаме шанса за понатаму, не ми е јасно како во последните 7-8 минути постигнавме само 5 поени!!!!!!!!!!!!!!!!!!
да ја гледаше ќе видеше како...Филаделфија изиграа ненормална одбрана последната четвртина...ги извлекуваа надвор играчите на Чикаго и ги тераа на шут од дистанца...само Лукас погоди тројка...другото скоро се им беше промашај,промашуваа слободни....

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
да ја гледаше ќе видеше како...Филаделфија изиграа ненормална одбрана последната четвртина...ги извлекуваа надвор играчите на Чикаго и ги тераа на шут од дистанца...само Лукас погоди тројка...другото скоро се им беше промашај,промашуваа слободни....
Јас ја гледав утакмицата, не на дистанца да ги тераја, цела четврта четвртина со затворени очи да шутираа Булси повеќе поени ќе постигнеа....

M

MrzaRules

Гостин
Јас ја гледав утакмицата, не на дистанца да ги тераја, цела четврта четвртина со затворени очи да шутираа Булси повеќе поени ќе постигнеа....
(y) нема грешка за нив....

Член од
1 март 2009
Мислења
8.633
Поени од реакции
10.353
Вечер ќе гори на Стејплс, дури можи и Батлер да игра со скршена рака :vozbud::cuc:

Kajgana Shop

На врв Bottom