Каква будала е значиКхм.
Стадемаер
Kao демек немаше да го познаеме...Сменил фонт да не збуни...
да ја гледаше ќе видеше како...Филаделфија изиграа ненормална одбрана последната четвртина...ги извлекуваа надвор играчите на Чикаго и ги тераа на шут од дистанца...само Лукас погоди тројка...другото скоро се им беше промашај,промашуваа слободни....Дечки кажете ја состојбата на Ноа? Ќе биде способен да игра во серијава со Фили? Инаку како што очекував тешка серија ќе биди оваа со Фили без Роуз па дури и да ги поминиме немаме шанса за понатаму, не ми е јасно како во последните 7-8 минути постигнавме само 5 поени!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Јас ја гледав утакмицата, не на дистанца да ги тераја, цела четврта четвртина со затворени очи да шутираа Булси повеќе поени ќе постигнеа....да ја гледаше ќе видеше како...Филаделфија изиграа ненормална одбрана последната четвртина...ги извлекуваа надвор играчите на Чикаго и ги тераа на шут од дистанца...само Лукас погоди тројка...другото скоро се им беше промашај,промашуваа слободни....
нема грешка за нив....Јас ја гледав утакмицата, не на дистанца да ги тераја, цела четврта четвртина со затворени очи да шутираа Булси повеќе поени ќе постигнеа....