- Член од
- 24 декември 2011
- Мислења
- 19
- Поени од реакции
- 18
Гледа, гледа, и има што да се гледа.Никој не гледа Мемфис-Клиперс?
Вистиска плејоф атмосфера, тврд натпревар, неизвесен...
Гледа, гледа, и има што да се гледа.Никој не гледа Мемфис-Клиперс?
Најинтересни од првава рунда се дефинитивно и се надевам дека Мемфис ќе победат.Гледа, гледа, и има што да се гледа.
Вистиска плејоф атмосфера, тврд натпревар, неизвесен...
Руди Геј...
--- надополнето: 6 мај 2012 во 01:45 ---
Штета... не влезе последново.
Е да ама руди не е џејмса плус тоа немаа тајм аут и мораа да појдат од своја половинадобро бе никогаш нема да ми биде јасно во ситација кога им треба два поена да се шутира тројка од тешка позиција (Руди си мислеше трета среќа а?)... па појди на кош барај контакт плус шут имаше доволно време не ли сте го гледале ЛеБрон... на Клиперс можеше да им се случи истото тие што го направија во првиот натпревар ама ете Руди од мини-херој стана трагичар... има уште да се игра тука
па не Руди туку тој што му ја даде (не знам точно кој беше) имаше простор од лева страна да помине... на влез сигурно ќе имаше ајде да кажеме полесна задача а не само механички да се бара Геј и да му се даде топка по секоја цена без разлика каде се наоѓа и од кого е чуван, а за време имаше доволно 5 сек. кога беа на противничка половина... како и да е изгубија а овие синиве грмотевици очигледно сакаат уште вечерва да ја завршат работатаЕ да ама руди не е џејмса плус тоа немаа тајм аут и мораа да појдат од своја половина
Така и за ова викавте па види 2-1 водатКако ќе бидат прегазени од Сан Антонио...
Мислам дека никој нема кажано, дека ќе бидат прегазени од Мемфис. Под прегазени подразбирам 4-1 резултат.Така и за ова викавте па види 2-1 водат