Не вреди само ради 2 лоши утакмици да се заклучува дека треба да биде трејднат,Брадата е звер !
Ѕвер е ѕвер е, за втор пик само ради безмадестава и очајна игра во ФИНАЛЕ би го дал ко да нема утре, уз една заушка.
Има време да ме демантира ама крајно ме разочара до сеа, у пакет со Оклахома кои бар мене не ми го понудија она што го очекував од нив во финалево, а сакав они да се пласираат тука ко и самата НБА, зборам ко колектив, Дуран и Вестбрук на ниво, и Колисон многу ми се свиѓа ко играч, огромна корист имаат од него и мора поголема минутажа да има на терен, али останативе у пакет со тренерот палец надоле.
Мајами од друга страна задоволуваат и те како, шампионски играат сега за сега, Вејд само забушава со некои нерезонски работи што ги направи ама и доста битни поени дава, останатите исто апла корисни, не се само Вејд и Леброн у прашање туку цел тим им е на потребното ниво за финале, тоа ми е муабетот, Харден не е на ова ниво, далеку е моментално бајаги, до тој степен да срамота е за НБА стандард вака најбољи 6ти да игра, језиво е.
п.с. И фишеров ...

абе друже ти си само за подавање у моментов, како ги шитна у пм нек иде.