N
Nicky Santoro
Гостин
Ајде некој од стручнациве што ми се нафрлаат кога ќе им речам дека нбата е еден огромен исцениран театар, нека ме просветлат што прави споелстра на сликава погоре? зш не судат ништо судииве?
Никаде не реков дека не се, само му дадов споредба дека и тие на Милер беа, и на Дурант... И кога веќе се*е за таа на Дурант, нека ги земе пример и тие на Милер...Чисти фаули беа на Милер сите 3 први,на сите три каснеше со поставувањето,и Дурант кога проба на Леброн да му се намести беше чист фаул кош,само 4-тата лична на Дурант беше досудена безвезе врз Вејд кога му ја дувнаа немаше фаул ама тоа е се прават грешки,лошо судење има цело финале ама вчера не влијаеше на конечниот резултат.
Како може да кажете луѓе дека финалево е лошо ,лоша кошарка се игра итн.
Па утакмициве се епски барем за мене,до сега финалево 10/10 !!!
Единствена грешка која колку-толку влијаеше на утакмицата беше 4тата на Дурант....ни Л од лична немаше ама ајде добро нема врска помина веќе.Никаде не реков дека не се, само му дадов споредба дека и тие на Милер беа, и на Дурант... И кога веќе се*е за таа на Дурант, нека ги земе пример и тие на Милер...
--- надополнето: 18 јуни 2012 во 20:11 ---
Никаде не реков дека не се, само му дадов споредба дека и тие на Милер беа, и на Дурант... И кога веќе се*е за таа на Дурант, нека ги земе пример и тие на Милер...![]()
Друже, нема врска што сум за Мајами, ќе бидам објективен...Него Споелстра нешто слабо одбрана игра, како вака сам го остава Вестбрук...
![]()
Не бе добар си беше човекот, освен во меѓувреме ако не се повредел.Некој да не има некоја информација за Перкинс вечерва .. ме зачуди во спортлајф беше даден 5.5 поени границата за плуска беше 1.95 а за минус беше 1.75 .. нешто да не се повреди претходната утакмица не го гледав второ полувреме .. ама гледам играл скоро 34 минути ..
може да се спојат ама само кошаркари , не може да ги спојш кошаркариве со мајами 1 или + ; -Не бе добар си беше човекот, освен во меѓувреме ако не се повредел.
А во Спортлајф можеш ли да ги споиш неколку кошаркари на едно ливче со + или - кошеви?
Не е дека е повреден,толкав просек има,он за одбрана е во Оклахома и ако фати некој скок кога е апла сам под кош иначе одма ги вади надвор ,затоа е 1.95 за плус ама пак 6 поена се ништо и јас го имам +може да се спојат ама само кошаркари , не може да ги спојш кошаркариве со мајами 1 или + ; -
и мене ме зачуди 5.5 поени му дале па би требало да даде 2 коша и уште 2-3 слободни да има да шутира ..
Знам дека е за одбрана ама офанзивни скокови прави многу .. сепак може да не тргне шутот од надвор па да се прикрепат на него 6 поена се многу малце .Не е дека е повреден,толкав просек има,он за одбрана е во Оклахома и ако фати некој скок кога е апла сам под кош иначе одма ги вади надвор ,затоа е 1.95 за плус ама пак 6 поена се ништо и јас го имам +![]()