NBA Finals 2012

Кој ќе биде шампион во НБА за 2012

• Вкупно гласачи
    229
  • Гласањето е завршено на .
N

Nicky Santoro

Гостин
Ајде некој од стручнациве што ми се нафрлаат кога ќе им речам дека нбата е еден огромен исцениран театар, нека ме просветлат што прави споелстра на сликава погоре? зш не судат ништо судииве?

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Чисти фаули беа на Милер сите 3 први,на сите три каснеше со поставувањето,и Дурант кога проба на Леброн да му се намести беше чист фаул кош,само 4-тата лична на Дурант беше досудена безвезе врз Вејд кога му ја дувнаа немаше фаул ама тоа е се прават грешки,лошо судење има цело финале ама вчера не влијаеше на конечниот резултат.
Како може да кажете луѓе дека финалево е лошо ,лоша кошарка се игра итн.
Па утакмициве се епски барем за мене,до сега финалево 10/10 !!!
Никаде не реков дека не се, само му дадов споредба дека и тие на Милер беа, и на Дурант... И кога веќе се*е за таа на Дурант, нека ги земе пример и тие на Милер... :)

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Никаде не реков дека не се, само му дадов споредба дека и тие на Милер беа, и на Дурант... И кога веќе се*е за таа на Дурант, нека ги земе пример и тие на Милер... :)
--- надополнето: 18 јуни 2012 во 20:11 ---

Единствена грешка која колку-толку влијаеше на утакмицата беше 4тата на Дурант....ни Л од лична немаше ама ајде добро нема врска помина веќе.
Имаше можеби уште по некоја грешка на двете страни, ама не толку битни за утакмицата.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Него Споелстра нешто слабо одбрана игра, како вака сам го остава Вестбрук... :)
Друже, нема врска што сум за Мајами, ќе бидам објективен...

И мене не ми е многу симпатичен Споелстра, па да испаѓа дека го бранам... Насекаде е така, да не пишувам процентуално, ама голем број на тренери се глумци, уствари, пробуваат да бидат глумци... Ако почнам да пишувам примери, ќе нема крај... Ќе ти набројам дел од Европската кошарка... Жељко Обрадовиќ на Пао, Јовановиќ на Партизан, Пешиќ на Звезда, Блат на Макаби и тако даље :)

Сите тие (и уште многу други) додека прават притосок, се внатре во терен :)

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Некој да не има некоја информација за Перкинс вечерва .. ме зачуди во спортлајф беше даден 5.5 поени границата за плуска беше 1.95 а за минус беше 1.75 .. нешто да не се повреди претходната утакмица не го гледав второ полувреме .. ама гледам играл скоро 34 минути ..

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Некој да не има некоја информација за Перкинс вечерва .. ме зачуди во спортлајф беше даден 5.5 поени границата за плуска беше 1.95 а за минус беше 1.75 .. нешто да не се повреди претходната утакмица не го гледав второ полувреме .. ама гледам играл скоро 34 минути ..
Не бе добар си беше човекот, освен во меѓувреме ако не се повредел.
А во Спортлајф можеш ли да ги споиш неколку кошаркари на едно ливче со + или - кошеви?

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Не бе добар си беше човекот, освен во меѓувреме ако не се повредел.
А во Спортлајф можеш ли да ги споиш неколку кошаркари на едно ливче со + или - кошеви?
може да се спојат ама само кошаркари , не може да ги спојш кошаркариве со мајами 1 или + ; -
и мене ме зачуди 5.5 поени му дале па би требало да даде 2 коша и уште 2-3 слободни да има да шутира ..

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
може да се спојат ама само кошаркари , не може да ги спојш кошаркариве со мајами 1 или + ; -
и мене ме зачуди 5.5 поени му дале па би требало да даде 2 коша и уште 2-3 слободни да има да шутира ..
Не е дека е повреден,толкав просек има,он за одбрана е во Оклахома и ако фати некој скок кога е апла сам под кош иначе одма ги вади надвор ,затоа е 1.95 за плус ама пак 6 поена се ништо и јас го имам + :)

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Не е дека е повреден,толкав просек има,он за одбрана е во Оклахома и ако фати некој скок кога е апла сам под кош иначе одма ги вади надвор ,затоа е 1.95 за плус ама пак 6 поена се ништо и јас го имам + :)
Знам дека е за одбрана ама офанзивни скокови прави многу .. сепак може да не тргне шутот од надвор па да се прикрепат на него 6 поена се многу малце .

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Абе многу го тупете со судиите, претеравте. Што ти е анти Лебронизам значи ... судиски грешки имаше на двете страни досега, пред да почне финалната серија пишав дека неискуството на Оклахома очекувам да биде пресудно, дека ке паднат под големиот притисок, во 2риот и 3тиот натпревар се виде тоа на дело. Мајами се каде каде поладнокрвни,поготово Леброн, зверот сеуште немал лош ден во плејофот, и не очекувам ни да има... вечер е најверојатно клучниот натпревар , 3-1 би бил преголем залак за младичите од Оклахома , нема шанси да се вратат од таков скор. Така да вечер е да се биде или не натпревар, да уживаме. (y)

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Прво финале за мене оваа година.
Очекувам победа на Оклахома.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.541
Поени од реакции
17.958
Каква прва четвртина гази оклахома,весбрук(y)ајде само таќе нека продужат.

M

MrzaRules

Гостин
ауу ама серија на почетоков на втора четвртина на Мајами

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.541
Поени од реакции
17.958
Како може 15 разлика да прокоцкаат за 4,5 минути,и тоа клупата на мајами ги реши:facepalm:

Kajgana Shop

На врв Bottom