NBA Finals 2012

Кој ќе биде шампион во НБА за 2012

• Вкупно гласачи
    229
  • Гласањето е завршено на .
Q

qazwsxedc

Гостин
Дали може некој да ми каже на шо дроги е вестбрук ,се шо ке шутне влегува во кошот,:vozbud: ги уништи мајами,ама ако во второ вејд и џејмс ке се разиграат повеќе и ете ти 3-1 за мајами:D.

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Ќе биде тензично второ полувреме а е добро е Вестбрук барем се разигра фали Дурант мора да покаже повеќе.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Џејмс го дуплираат, ама реди асистенции... 8 за едно полувреме :D

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.541
Поени од реакции
17.958
Дали може некој да ми каже на шо дроги е вестбрук ,се шо ке шутне влегува во кошот,:vozbud: ги уништи мајами,ама ако во второ вејд и џејмс ке се разиграат повеќе и ете ти 3-1 за мајами:D.
Му докажува нешто на меџик џонсон:)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.339
Поени од реакции
47.018
Овие Бобкетс наводно биле подготвени да даваат втор пик на драфт за Харден ...
Давај без око да ти трепне, ти ебам брадата гадна преценета, ужасен е во финалево, у македонско првенство боља кошарка играат во вакви моменти, срам ме фаќа што го гледам ваков мизерен.
Заслужуваат да изгубат Оклахома само ради исфорсиранава мизерија, и напред и назад е класичен минус.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Како ги еба Оклахома сега. Место +1 за Оклахома, за 30 секунди бидна +6 за Мајами.

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Овие Бобкетс наводно биле подготвени да даваат втор пик на драфт за Харден ...
Давај без око да ти трепне, ти ебам брадата гадна преценета, ужасен е во финалево, у македонско првенство боља кошарка играат во вакви моменти, срам ме фаќа што го гледам ваков мизерен.
Заслужуваат да изгубат Оклахома само ради исфорсиранава мизерија, и напред и назад е класичен минус.
Не вреди само ради 2 лоши утакмици да се заклучува дека треба да биде трејднат,Брадата е звер !

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.541
Поени од реакции
17.958
Весбрук сам им игра:cuc::cuc:ако ја изгубат оваа утакмица мајами, нека не очекуваат титула.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Ако ги победи Чалмерс, воопшто нека не играат веќе. Цела утакмица нема никој околу него, 20 коша даде:tapp:

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.339
Поени од реакции
47.018
Не вреди само ради 2 лоши утакмици да се заклучува дека треба да биде трејднат,Брадата е звер !
Ѕвер е ѕвер е, за втор пик само ради безмадестава и очајна игра во ФИНАЛЕ би го дал ко да нема утре, уз една заушка.
Има време да ме демантира ама крајно ме разочара до сеа, у пакет со Оклахома кои бар мене не ми го понудија она што го очекував од нив во финалево, а сакав они да се пласираат тука ко и самата НБА, зборам ко колектив, Дуран и Вестбрук на ниво, и Колисон многу ми се свиѓа ко играч, огромна корист имаат од него и мора поголема минутажа да има на терен, али останативе у пакет со тренерот палец надоле.

Мајами од друга страна задоволуваат и те како, шампионски играат сега за сега, Вејд само забушава со некои нерезонски работи што ги направи ама и доста битни поени дава, останатите исто апла корисни, не се само Вејд и Леброн у прашање туку цел тим им е на потребното ниво за финале, тоа ми е муабетот, Харден не е на ова ниво, далеку е моментално бајаги, до тој степен да срамота е за НБА стандард вака најбољи 6ти да игра, језиво е.

п.с. И фишеров ... :pos: абе друже ти си само за подавање у моментов, како ги шитна у пм нек иде.

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
И мене ме нервира што игра ужасно серијава ама ваљда ќе се оправи.
Леле ваљда нема да биде сериозно ова со Леброн,страшно ако нема да може да игра ,личи многу лошо.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.541
Поени од реакции
17.958
Цц каков баксуз е леброн, се надеам дека не е ништо озбилно.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.339
Поени од реакции
47.018
Леброн бре .. ајјјјт у пм, нека го пропушти остатоков од текмава ако веќе е посериозно ама не и финалево бре ! Ова ќе биде најгрдиот плејоф ако уште он отиде у неповрат ко Роуз. Абе ја коа зборев дека ги утепаа со целиов распоред ради локаутот канти тропаа, ги откорнаа максимално, у Европа два пати неделно играат, некад еднаш, на шкрги дишат:pos:, па и овие се луѓе бре.
Најверојатно не е апла сериозно, оставам простор дека можно е до крај да не се врати ама мислам дека ќе игра на следниве текми.

Kajgana Shop

На врв Bottom