NBA Finals 2012

Кој ќе биде шампион во НБА за 2012

• Вкупно гласачи
    229
  • Гласањето е завршено на .
Член од
1 март 2009
Мислења
8.639
Поени од реакции
10.397
шо бе друга тема имало јас па се чудам оти нотификации не ми идат :LOL:
--- надополнето: 12 јуни 2012 во 20:43 ---
не бе истата била се губам и јас

а оти нотификации не ми идат?

L

Löwe

Гостин
шо бе друга тема имало јас па се чудам оти нотификации не ми идат :LOL:
--- надополнето: 12 јуни 2012 во 20:43 ---
не бе истата била се губам и јас

а оти нотификации не ми идат?
Веројатно си имал некое непрочитано мислење па така..

Член од
23 август 2010
Мислења
39.979
Поени од реакции
116.668
http://on.net.mk/sportal/kosharka/minaa-15-godini-od-flu-game-na-dzhordan

КОлку и да нема врска со финалето погледнете ако знаете зошто никој и никогаш неможи да биди како Џордан..зошто вакви Слабаци како Џејмс и лигушот Брајант неможат да бидат споредени со овој великан....две рала мадиња имаше МЏ
--- надополнето: 12 јуни 2012 во 20:07 ---
Не беше најголем затоа што е трет поентер на сите времиња со 32,292 поени или што е рекордер на својот клуб по бројот на постигнати поени на еден натпревар (60), туку заради огромното СРЦЕ на голем спортист секогаш гладен за триумфи и желбата да и помогне на екипата дури и кога се чувствува лошо
А ти експерту сакаш да кажеш дека Џејмс, Вејд, Коби, Дурент, Шекил и остала багра играчи после Џордан немаат срце? Поентата ти е правилна, Џордан е најдобриот, нема сомневање али немој такви коментари за другиве. Да не ти кажувам Коби со какви повреди игра цела кариера, додека беше Леброн у Кливленд со температура 39 и со пролив Коби изигра одлично и пред се за својот тим, бидејќи со таа победа во евентуално финале имаа предност пред Кавси. Исто и Рондо пред година-две кога ја повреди десната рака, се врати мушки у игра и играше само со лева, еееј само со лева! :cuc:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
А ти експерту сакаш да кажеш дека Џејмс, Вејд, Коби, Дурент, Шекил и остала багра играчи после Џордан немаат срце? Поентата ти е правилна, Џордан е најдобриот, нема сомневање али немој такви коментари за другиве. Да не ти кажувам Коби со какви повреди игра цела кариера, додека беше Леброн у Кливленд со температура 39 и со пролив Коби изигра одлично и пред се за својот тим, бидејќи со таа победа во евентуално финале имаа предност пред Кавси. Исто и Рондо пред година-две кога ја повреди десната рака, се врати мушки у игра и играше само со лева, еееј само со лева! :cuc:
море експерту џордан 5 пати беше избран за дефанизвен играч на годината и 7 или 8 години со ред беше во најдобриот дефанзивен тим на годината...сакам да кажам дека колку што се трошеше во напад толку и во одбрана даваше максимум што за денешните ѕвезди е нешто незамисливо..јас не ја фатив неговата ера но она што го гледам сум запрепастен и не верувам дека ќе се роди онаков спортист..не ми е поентата да ги омаловажам денешните ѕвезди туку дека денес кошарката не е то то како што била некогаш

Ф

Фил Ајви

Гостин
се сеќавам Леброн еднаш во Кливленд скокна пожртвувано во публика повреди зглоб, се врати на терен лимпајќи на една нога и погоди тројка

Coach Erik Spoelstra: Our guys are looking forward to this. Our only focus is on tonight... Let's tip this off and play!

Chris Bosh: I've been dreaming about this since last year. The time is now.
LeBron James: I'm comfortable, I'm at ease. I'm looking forward to tonight, it's going to be a great game.
Dwyane Wade on winning on the road: As a road team you just have to be stone cold.

Брејк на старт ќе дојде како кец на десетка!

LET'S GO HEAT!

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Во серијава мислам дека брејк нема да игра никаква улога. На секоја утакмица ќе мора да се влегува како да е последна, и Оклахома и Мајами се екипи кои без проблем можат да тепаат нагости, така да дури и да има брејк во првава утакмица, се може да се случи после до крај.
Како и да е ќе биде интересно, тоа е сигурно.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Скептичен сум дека уште од прво би направиле брејк. Како и да е одиме јако, до крај...:cool:

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Уште 3 часа до спектаклот:vozbud:
Дурант vs Џејмс за мераци . А за шампионски прстен Дурант,Вестбрук,Харден vs Џејмс,Вејд,Бош . Се ќе зависи од овие 3ки според мене, екипата која ќе ја има својата комплетна 3ка расположена на повеќе натпревари ќе ја добие серијата. Очекувам 3ката на Оклахома да подлегне под притисокот кој го носи домашниот терен, и пред се важноста на големото финале само по себе. Нема играно финале ниту 1 од тројцата и затоа и го очекувам тоа. На другата страна 3ката на Мајами веќе има искуство тука, и веќе се чуствува дека имаат друг пристап за разлика од лани , поготово Џејмс , колку само ладнокрвен и сконцентриран делуваше во дуелите со Бостон. Но се не зависи од Леброн, ако нема тимска соработка Леброн не може сам да ја донесе титулата во Мајами, патем никогаш и не се родил играч кој сам ја освоил лигата. Се надевам да играат сите на високо ниво и да гледаме кошарка за паметење, сигурен сум дека ќе е така. Да уживаме (y)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.346
Поени од реакции
47.052
Oва е една од оние ноќи кога буквално к*р те боли што во остатокот од денот ќе си апла ненаспан ... или ќе спиеш до 4, 5.

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.656
Поени од реакции
35.530
А ти експерту ...
Уште па озбилно му правиш муабет.
Што се замараш, бриши му ги навредите. Детиште некое а тука за докажани великани ќе пишува глупости.
Таквите како него у маало одма јадеа заушки штом ќе зинеа, мада овој се кладам и шамар ќе попиеше.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.642
Поени од реакции
10.241
Oва е една од оние ноќи кога буквално к*р те боли што во остатокот од денот ќе си апла ненаспан ... или ќе спиеш до 4, 5.
Море знам дека не можам да спијам повеќе од 12 часот ама сепак ќе се жртвувам :D

Тешко е да се предвиди но типувам на Оклахома.

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Давајте некој асален линк за утакмица.....

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Careers are long . Chances are not . First to four !!!

Kajgana Shop

На врв Bottom