NBA Fantasy | сезона 2013/14 |

• Креатор на темата Креатор на темата Sledge Hammer
  • Време на започнување Време на започнување
Шо да не молчам ми се повредуваат двајцата клучни играчи .. Пекович и Леброн , првиов не изигра ни една утакмица другиов една паузираше вчера ептен слабо тоа е тоа... плус најмногу ме сјебаа филаделфија што го дадоја Тарнер нема минутажа човекот во Индијана и неможе ни 10 поени да собере...

Стварно Леброн не ти играше прошлата, а и вчера слабо, мене пак Дурант ми се посра од поени носење :cuc:

Ајде ајде и мојов тим у форма влага целосно за плејофов највеќе поени за сега...Само Нелсон за сега се мачи со повреда.Јаки јаки дуели имаа (y)

И мене повредите ме зафатија, ама мислам дека доколку не беа повредени сеуште би бил во минус зашто @Xsago доминира моментално. Нормално во минус би бил 20тина не 80 :)

Ќути конечно малце од малце глава кренав од пвореди ама ете го Westbrook најавува дека пак ќе имам. Веќе drop-нав 2 супер играчи заради тешки повреди (Horford и Gallinari). Инаку добар меч, ама мислам дека имам доволно предност :) Повеќе среќа идната сезона.

Мојот противник се предаде пред време, вчера не напраел измене и 50 поена му отидоа у вода, а днска тимов ќе ми беше страшно слаб, Драмонд, Дурант, Дејвид Ли и Ерик Гордон не ми играат, ќе имаше какви такви шанси, вака мислим дека и ја се одлепив на недостижна предност.
Лејкерс, мислев дека нашиот мечап ќе биде најнеизвесен до самиот крај али те утепаа повредите, штета стварно а цела сезона добар беше...
Но ќе има и наредна сезона (y)

Нека се спрема екипата на НЈ Никс :cool:

Ти и Портланд мислим дека сте единствените што цела сезона ја изгураа без повреда на некој од звездите во тимот

Мојот противник се предаде пред време, вчера не напраел измене и 50 поена му отидоа у вода, а днска тимов ќе ми беше страшно слаб, Драмонд, Дурант, Дејвид Ли и Ерик Гордон не ми играат, ќе имаше какви такви шанси, вака мислим дека и ја се одлепив на недостижна предност.
Лејкерс, мислев дека нашиот мечап ќе биде најнеизвесен до самиот крај али те утепаа повредите, штета стварно а цела сезона добар беше...
Но ќе има и наредна сезона (y)

Нека се спрема екипата на НЈ Никс :cool:

Ти и Портланд мислим дека сте единствените што цела сезона ја изгураа без повреда на некој од звездите во тимот

Ајдее ајдее ке биде јако дерби.Претходниот дуел мислам дека за 3-4 поена го добив на крај колку што памтам...Инаку освен ситни повреди одлична сезона имав само Бледсо пропушти некој 2 месеци али еве го у топ форма кога треба :cool:

Честито на сите што поминавте, следната година дај боже сите да бидат активни :)
Сезонава се заебав исто ко минатата, драфтував повреден играч со висок пик(Лани Бајнам, цела сезона не заигра-1 рунда, оваа Коби 6 утакмици-мислам 4 рунда)
Мислам дека 3 пати иста грешка нема да направам :icon_lol:
Меѓу другото за следната сезона би сакал сите што играат против мене да имаат просечен број на поени, а не баш таа недела да ја играат како животот да им зависи од неа :D
До крај навивам за тимот што ме победи, за барем да сум изгубил од најјакиот

Честито на сите што поминавте, следната година дај боже сите да бидат активни :)
Сезонава се заебав исто ко минатата, драфтував повреден играч со висок пик(Лани Бајнам, цела сезона не заигра-1 рунда, оваа Коби 6 утакмици-мислам 4 рунда)
Мислам дека 3 пати иста грешка нема да направам :icon_lol:

Ај ти си го драфтувал, а ја што да речем, Горан Драгич и Брендон Џенингс ги дадов за Дерик Роуз :icon_lol:

Наредната сезона, ако повторно ме изгласате за ЛМ, ќе ги бришем инактивците, ако има људи заинтересирани на нив ќе ги префрлам тимовите..
Оваа сезона 6-7 души игравмо активно 2-3 чат пат, и едно 3-4 ако два пута влегле тимот да си го вида

Аууу, сега видов дека сум немал никакви шанси против Portland Trail Blazers. Не знам како е можно, ама 7 или 8 натпревари помалку од него имам оваа недела... Тоа е како 100 поени во минус во старт да сум :(

4 помалку имаш, Кевин Лав во една вечер го анулира тоа :) Важно ќе биде Вестбрук колку ќе игра, ама пак мислам дека тесно ќе биде... Далеку од тоа дека немаш шанси, правиш психолошки игри со тоа што ми ја препушташ фаворитската улога :D

4 помалку имаш, Кевин Лав во една вечер го анулира тоа :) Важно ќе биде Вестбрук колку ќе игра, ама пак мислам дека тесно ќе биде... Далеку од тоа дека немаш шанси, правиш психолошки игри со тоа што ми ја препушташ фаворитската улога :D

Грешно си избројал 7 се, евентуално 8 зависно од Westbrook. Инаку ич не ти се плашам ама со толку многу помалку натпревари реално немам шанси. Ќе ми требаат чуда од моите играчи :)

Добро почнав првиов ден, одлични партии од Ливингстон, Андерсон и Фрај пред се, уште Дурант да беше на неговото ниво задниов месец од околу 35-40 поена по вечер, и Гери Нил да не ме посереше со -8, предноста ќе беше поубедлива..
Али и вака 48 поени преднос за еден ден не е лошо

Да да имаш и многу утакмици повеќе викендов гледам.А се мислев помеѓу Милс и Торнтон за вчера и разлика 22-0 :mad:

Гледачите не можеа да добијат поинтересен плејоф, разликите се 15 и 12, уште 3 дена до финалето, вечер сите со фул состави... епски битки не очекуваат :D

Цела година без повреди и вечерва најдоа Ерик Гордон и Дејвид Ли да не ми играат, се одлепи на +60 Њу Јорк тешко дека ќе го стигнем, али не се предавамо

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom