NBA Fantasy | сезона 2013/14 |

• Креатор на темата Креатор на темата Sledge Hammer
  • Време на започнување Време на започнување
вадја дали си нормален другар со трејдов ???
Ерик Гордон за Варежао и Блер
13.9 поени носи твојов просек , варежао 17.8 а блер 12.1 .

оваа мојата со суперсоникс ќе биде интересна до крај, i'm back bitches :D (y)

Ќе ме тепаш, денес ќе направиш преголема предност, со оглед на тоа кои и колку играчи ти играат :)

вадја дали си нормален другар со трејдов ???
Ерик Гордон за Варежао и Блер
13.9 поени носи твојов просек , варежао 17.8 а блер 12.1 .

Жити све само Ерик Гордон сум ти го пратил у трејд ??:pos:

Планирав уште еден играч сум утнал ваљда, не праќам ја такви не резонски понуди, глеам по поени горе доле да смо туе :icon_lol:

Извини уште еднаш :)

Ќе ме тепаш, денес ќе направиш преголема предност, со оглед на тоа кои и колку играчи ти играат :)

Последниот меч деј ќе биде заебан ептен, не се знае со пол џорџ и казнс :D

Јас мислам дека вчера беше клучното со мрднатите партии на Џорџ и Казнс :)
Сабајле го земав Кели зашто прочитав дека ќе биде стартер, ама не очекував до толку добро да изигра

Леле Волкер нема да игра неделава,прв пат во кариера ке пропушти утакмица и баш пред дербито со Портланд кога го играм.Бледсо ми е аут исто и уште Вучевич ако не заигра немам шанса дуелов.Ке треба да ги предивдувам слободниве агенти за + поени...

Абе што сте ми тивки, повредиве на кошаркариве ни го убија моралот а ? :icon_lol:
Оваа недела имаме огромно дерби, 2 екипи кои се непоразени 7 недели една против друга...
Чива серија ќе заврши ? :cool:

Абе што сте ми тивки, повредиве на кошаркариве ни го убија моралот а ? :icon_lol:
Оваа недела имаме огромно дерби, 2 екипи кои се непоразени 7 недели една против друга...
Чива серија ќе заврши ? :cool:
Генерална плејоф проба :)

А коа сме кај плејоф, вака би изгледало ако денес почне
g2l1.png

Повредите ме уништија мене, ама не се давам! Ќе видиме во плејофот како ќе оди :) Само здравје на овие играчи што ми останаа се бара :)

Генерална плејоф проба :)

Да, би требало да се пукнемо у полуфинале ако пројдемо двајцата нормално !!

А оваа недела ме добијаш, имаш далеку подобар распоред од мене, Дурант ми игра само 2 натпревари неделава, а Дејвид Ли и Дион Вејтерс кој таман влезе у форма ми се повредија ...
Останува Драмонд и Тиг да ме ваѓаат :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom