NBA Fantasy | сезона 2013/14 |

• Креатор на темата Креатор на темата Sledge Hammer
  • Време на започнување Време на започнување
Зошто не ми брои поени на повеќето играчи вечерва? Tampa Cannibals сум ако некој не знае

Зошто не ми брои поени на повеќето играчи вечерва? Tampa Cannibals сум ако некој не знае

Има некој краш/баг и кај мене е исто, и кај противникот мој исто ....

Заврши регуларниот дел на сезоната

Во одсуство на ланскиот шампион @Sledge Hammer финалистот од лани екипата ТРејлблејзерс ја оправда улогата на главен фаворит :icon_lol:

Ќе има епски дуели

Плеј-оф тајм бичс !!

многу медиокре сезона имав бе, ни танкам ниту сум контендер. 9 место not bad за автоматски драфт. :P Со среќа понатака на сите :coffee:

Ме интересира во playoffs round 3 завршува на 6 април а во распоредот има утакмици до 14.Последната недела или две не се играат ??

Зошто воопшто се дозволени трејдови сред плејоф? За да нема местенки трејдови во тој период вообичаено не се дозволуваат трејдови.

И еве веднаш се појави првата местенка. Lillard и Chandler за Millsap и Griffin. Ако се дозволи ваков трејд ќе се наруши интегритетот на целата лига и џабе ни отиде сезоната. Tampa Cannibals очигледно го засилува Portland Trail Blazers. Играчи кои даваат 26 и 20.8 поени за играчи кои даваат 19 и 17.7.

А со оглед дека се поставени 16 гласа за вето, што никогаш нема да се случи, бидејќи барем тие двајцата ќе сакаат да си го пуштат трејдот, не ни можеме да го спречиме освен ако LM-от Марли не реагира. Тој може да го поништи...

Да да во право си и јас сакав да го кажам истово ...

Немам проблем Марли да го поништи трејдот ако мислите дека е местено. Инаку ништо не сум се договарал со Тампа, преговаравме за нашиот прв трејд, за овој не, го видов, проверив да не има нешто поврзано со повреда или разлика во натпревари, и после го прифатив... Во последните 30 меча Чендлер и Милсап имаат исто поени, Грифин има скоро 6 повеќе од Лилард, таа разлика ја добивам ама губам 2 меча, моите до крај имаат 20, неговите 18 ако добро избројав...
Добив понуда за трејд, ја прифатив, тоа беше моето учество во трејдов.

Последно уредено од модератор:
Ставено е вето на трејдот, и сите трејдови од сега ќе бидат исклучени, до крај може да комбинирате само со фри ејџентс[DOUBLEPOST=1395324017][/DOUBLEPOST]Сеа седите мирни, пошто ќе ве избришем свите, и ќе останем у финале со Бостон Кевл :icon_lol::pos:

Последно уредено:
Aбе, многу сте ми тивки, плеј оф е мајку му (n)

Тие што водат се културни и не се ситат што ги победиле далеку послабите од нив, а пак другиве молчат од срам. :D

Шо да не молчам ми се повредуваат двајцата клучни играчи .. Пекович и Леброн , првиов не изигра ни една утакмица другиов една паузираше вчера ептен слабо тоа е тоа... плус најмногу ме сјебаа филаделфија што го дадоја Тарнер нема минутажа човекот во Индијана и неможе ни 10 поени да собере...

И мене повредите ме зафатија, ама мислам дека доколку не беа повредени сеуште би бил во минус зашто @Xsago доминира моментално. Нормално во минус би бил 20тина не 80 :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom