NBA Fantasy | сезона 2013/14 |

• Креатор на темата Креатор на темата Sledge Hammer
  • Време на започнување Време на започнување
И мене да ме рачунате ако има и оваа година. :)
Само да не биде пак драфтот кога ќе почне да се смета зимското сметање на времето. :icon_lol:

И јас сум за се разбира. Има време, ама за да избегнеме потенцијални проблеми со времето, би било убаво да завршиме барем една недела пред почетокот на сезоната.

Играм и јас sophomore season :)

Инаку за драфтот кога ке дојде време ако може наместете да има повеќе време за да се бира играч ако памтам добро лани од кога влегов во драфот секој пик ми беше у задња секунда ептен терсен :D

Играм и јас sophomore season :)

Инаку за драфтот кога ке дојде време ако може наместете да има повеќе време за да се бира играч ако памтам добро лани од кога влегов во драфот секој пик ми беше у задња секунда ептен терсен :D

Не сум сигурен дека може тоа да се намести во драфт во живо.

А да се направи тема за новата сезона 2014-2015 и да бидеме таму сите што сме за... ??

Дечки напраев лига, пишите ми меил на ПП да ве аднем, само несериозни ако сте ве молим не се ни труди, лани од 20- 7-8 ако бевме активни...
Лигата е со 20 душе, правилата се исти од лани, исти формат све исто, у плеј оф ќе забраним трејдои да нема поплаки ко лани, исто и сваки трејд ќе се прегледува у тек на сезона, ако има не реални трејдови, може да се стае вето на истиот..
Ако се пополни лигата, и има уште играчи што сакаат ќе бидат на резервна листа, секој кој ќе биде неактивен 10 дена без да се најави дека има проблеми со нет или комп, ќе му биде одземен тимот и ќе се додели на друг...
Ако имате да додате нешто слободно, да се пополни лигата и ќе се договоримо кога да биде драфтот !!

Со конференции ќе играме?

Да.
Барем засега е така, додека не почне официјално лигата може да подложи на промени, така да ако нешто не ви се свиѓа, имате критика, или совет или нешто да додадемо пишите слободно, не е лично моја лигата, заедничка е :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom