NBA Fantasy | сезона 2013/14 |

• Креатор на темата Креатор на темата Sledge Hammer
  • Време на започнување Време на започнување
Thunder MK не мења играчи неделава, Раднаскела не одговара на трејдови...
не дека не одговарам, корпи ви мавам само :pos:
иначе одлучив да го зачувам хиберт, којзнае, можно е да се подобри говедото.

Каква трејд понуда добив :cuc:
За Вучевич,Морис и Стивенсон да ги добијам Калдвел Попе,Бенет и Бајнам или во просек 17 за 52 и тоа не се знае ни што како ке биде ситуацијата за Бајнам :pos:

Не праќам ни јас којзнае какви понуди али во просек ако сте провериле се еден поен разлика максимум али ова ...

Колку немам зар еј то чудо едно !!

Ја гледав вчера Лејкерс-Филаделфија.Кога ги извади од игра Вротен и Џосон од кај мене само Андерсон остана да игра а имав 4поена предност.Не пратев некое време како е со поените и во последен напад на 10 секунди до крај скок и асистенција направи Андерсон и си викам дали изедначи со тоа или победи.Кога видов за еден разлика сум тепал :pos:

i-won.gif

Конечно :pos:

Како може да не земам играч од waiver wire, кога последен пат сум направил смена на тимот на 27(со што паѓам на последно место), а ми го зима играч што направил смена на ростер на 29(значи треба да е под мене)
Дали јас не го разбирам waiver wire системот или се багнала играва?

Како може да не земам играч од waiver wire, кога последен пат сум направил смена на тимот на 27(со што паѓам на последно место), а ми го зима играч што направил смена на ростер на 29(значи треба да е под мене)
Дали јас не го разбирам waiver wire системот или се багнала играва?

Не ја знам конкретната ситуација, ниту пак за кои тимови се работи, ама можам да ти кажам дека редоследот на waiver wire не се менува кога ќе нашравиш промена на ростерот туку само кога ќе земиш играч кој е на waivers (портокалово). Обични земања на free agents немаат никаква улога. Ниту на 27ми ниту на 29ти никој не зел од waivers играч.

Значи распоредот се мења само ако земам играч што е на waiver wire, а не free-agent така?
Јас мислев дека сите играчи што ги зимаш од free agents, се рачунаат. My bad

Значи распоредот се мења само ако земам играч што е на waiver wire, а не free-agent така?
Јас мислев дека сите играчи што ги зимаш од free agents, се рачунаат. My bad

Да да точно само од waiver wire се важи.Дур се чекаше да се активира ми викаше дека во прв план е кај мене да дојде играчот поради тоа што никој од waiver order под 6 та позиција не направил понуда.Вчера го земав Blatche и од 6ти паднав на последно место

Јас мислев дека со секое зимање на играч од free agents одиш надоле на листата. Ептен се изнервирав што и за Blatche и за Sessions бев позади :)

Не праќајте понуди за Маршал не го давам засега :D

Екипата на Вадија Пистонс не би била тоа што е ако не игра тесни завршници...
Но овој пат среќата на нивна страна
Благодарение на одличната (за чудо) партија на Нејт Робинсон и неговите 29 поени :icon_lol:

Seattle Supersonics (SEA)
(6-4)Nikola Jazadziski
635
Wadiya Pistons (WAP)
(5-5)Anes Bez
636

:) Добро ги изменаџира играчите што ги зимаше од waiver-wire, ја се заебав што го земав сефојлоша место дерек вилијамс од сакраменто, 18 поени фрлив во вода ....
Плус партијата на Робинсон no comment
На крај честито победа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom